Новините на NOVA, сутрешните блокове Здравей, България и Събуди се,

...
Новините на NOVA, сутрешните блокове Здравей, България и Събуди се,
Коментари Харесай

Новините и актуалните предавания на NOVA с нов дом

Новините на NOVA, утринните блокове „ Здравей, България ” и „ Събуди се ”, както и „ Часът на Милен Цветков ” влизат в ново интегрирано студио в 7 вечерта на 7.07.2017 година, с централната емисия вести. Съвременен дизайн, съвременни технологии и атрактивни образни решения – това е новият дом на Новините на NOVA и настоящите излъчвания.

Дизайнът и функционалностите на новото студио са неповторими за българския пазар и затвърждават водещата позиция на NOVA в новините и публицистиката. 14 мултимедийни видео екрана с обща повърхност към 80 кв.м., тъч благоприятни условия, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за ръководство на наличието ще допринесат за още по-качествената визия и положително чувство на феновете при срещата им с новините и тематиките на деня.

От 24 юни, в интервала на създаване на новото студиото, предаванията краткотрайно ще се излъчват от разнообразни местоположения. Новините на NOVA и „ Здравей, България ” ще отразяват най-актуалното от особено оборудвано краткотрайно студио, а „ Събуди се ” ще се излъчва онлайн от студио навън в центъра на София. „ Часът на Милен Цветков ” излиза в 3-седмичен отпуск, като в същия часови слот феновете ще имат опцията да гледат хитова престъпна поредност.

Лятната късна емисия на Новините на NOVA и тази година започва с безспорен триумф. Тя е следващото доказателство, че с помощта на новаторския си метод, вложенията в нововъведения и едни от най-хубавите експерти в екипа си, най-голямата мултиплатформена медийна и софтуерна компания в България е безапелационният водач на българския пазар. Лятното издание на късните вести на NOVA е най-гледаната емисия вести в телевизионния ефир от старта си досега (за интервала 30 май - 22 юни 2017) измежду дейното население 18-49 години и даже е нараснала своите фенове по отношение на междинния резултат на лятното издание през 2016 година, съгласно данните на самостоятелната пипълметрична организация Нилсен Адмосфер България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР