Новини под опашката на Коня: ГЕРБ предаде София на ПП.В

...
Новини под опашката на Коня: ГЕРБ предаде София на ПП.В
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: ГЕРБ предаде София на ПП

Новини под опашката на Коня: ГЕРБ съобщи София на Политическа партия.

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

 

Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

 

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: ГЕРБ издигнаха за кандидат-кмет на София журналиста Антон Хекимян. Лидерът на най-голямата партия Бойко Борисов от месеци настойчиво заобикаля тематиката, кого ще номинира за кмет.

През уикенда, преди крайния период, най-голямата частна телевизия в България bTV заяви,

че освобождава Хекимян от поста шеф на „ Новини настоящи излъчвания и спорт ” по негово лично предпочитание, като оставката му е приета  неотложно.

Ден по-късно Борисов персонално показа претендента на ГЕРБ за Пловдив и съобщи,

че ще заяви, кой е претендентът за София, когато си отиде в София.

На идващия ден Хекимян бе показан пред медиите, само че не от Борисов,

а от един от мъдреците припкащи към него, които имат вяра, че ще го наследят някой ден на чело на ГЕРБ – Томислав Дончев.

Хекимян сподели, че единствено преди седмица персонално Борисов го поканил да се кандидатира.

Дончев изясни, че журналистът бил един от най-острите критици на ГЕРБ.

От бТВ дадоха обещание, че ще вземат спомагателни ограничения, с цел да подсигуряват обективността си.

Борисов се обади чак ден по-късно, като сподели, че „ има вяра ”, че някогашният публицист може да завоюва още от първи тур.

 

Анализ: През последните 20 години София се ръководи посредством безпринципна мръсна сделка сред главните политически обединения.

Дълги години Българска социалистическа партия осъзнаваха, че нямат късмет да завоюват кметското място и по тази причина се договаряха първо със Съюз на демократичните сили,
а след това и с Борисов и ГЕРБ като издигаха куци кандидатури,
само че се бореха за повече места в общинския съвет, които след това да осребрят като поддържат мълчешком ръководещите.

При последните избори ролята на куха опция пробваха да изиграят “Да България ”,
само че по-късно ГЕРБ ги изигра по същия метод,
по-който ги изигра и на национално равнище и си избра други патерици в Оценка за съвместимост.

Българска социалистическа партия като партия със затихващи функционалности изобщо не взе участие в предварителното систематизиране на порциите в София и даже им се наложи да поддържат непознат претендент, който за техен смут за малко да завоюва изборите. 

Сега ГЕРБ са в ролята на партия със затихващи функционалности,

а техният водач употребява следващия лост за обезпечаване на умерено пенсиониране като изпрати сакат кон на кметските избори с вярата по-късно, спечелилия конкурент да му е признателен и за гласовете в общинския съвет, които ще обезпечи.

Накратко ГЕРБ предадоха София на ППДБ без пердах.

 

Предложение: Да увеличим издръжката на Ваня Григорова, тъй като в случай че в София има балотаж, има все по-голям късмет тя да взе участие в него. 

 

Доклад 2: Финансовият министър Асен Василев настойчиво пробутва концепцията си да има % заплащане за хора и компании, които подават сигнали против други компании укриващи налози. Така нареченият „ Бонус донос ”, към този момент един път беше отритнат като законова корекция, в този момент обаче Василев още веднъж го вади от ръкава си или от друго свое отверстие, от което извират концепциите му за ръководство на страната. Не единствено политическите му съперници, а и сътрудниците, че даже и самите представители на бизнеса обществено се възпротивиха на тази концепция.

 

Анализ: Очевидно Асен Василев и съпартийците му имат нездраво увлечение към доносничеството. Освен, че той и сътрудниците му дадоха да се разбере, че постоянно рапортуват всевъзможни неща в „ посолството ”, даже самият Василев има тип на човек, който като дребен постоянно е портил съучениците си на класната. 

Има, несъмнено и възможност Асен Василев да цели да изкара едни „ къси ” 100 бона. Знае се, че шефът на Национална агенция за приходите е продал на „ сламен човек ” компания с данъчни отговорности от над 1 млн. лева При 10% бонус за донос, Василев като познаващ рисково близо своя зависещ, може елементарно да изкара третата сигурна сума от „ Стани богат ”.

Едно е несъмнено – финансовият министър не прави всевъзможни дебилни оферти единствено и единствено да събере някой лев повече в държавната хазна. Иначе нямаше да предлага облекчения за търговията с валути, включително и криптовалути.

Предложение: Щом са такива почитатели на доносничеството от Политическа партия да вземат да намерят някой генетично обвързван с някогашната Държавна сигурност, Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и политическата полиция и да го повдигнат за някой значим пост. Кмет на София, да вземем за пример?

 

Доклад 3: Управляващата (не)коалиция излезе с съответен проект за готвените промени в Конституцията. Неофициалният представител на ръководещите, Делян Пеевски изясни, че предлагането за смяна на националния празник от 3 март, на 24 май, ще се вкара сред четенията. Малко по-късно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, разгласи, че се отхвърля от концепцията за промяна на празника. След него Пеевски излезе и разяснява, че празникът няма да се трансформира.

Анализ: идната стъпка в връзките сред двамата политици е може би Пеевски да тръгне с един мобилен телефон със селфи стик след Борисов и да стартира да го снима и да му излъчва лайфове във Facebook. Има заплаха, обаче това да наруши нежните взаимоотношения в „ сглобката ”, тъй като Христо Иванов ще стартира да ревнува. До момента точно той беше главният медиен сътрудник на Делян Пеевски като двамата сполучливо демонстрираха забележителен синхрон в обществените си позиции. 

Факт е, че дълги години се твърдеше, че каквото каже Пеевски това се случва в страната. Сега обстановката е такава, че нещо се случва в страната единствено, в случай че Пеевски го разгласи. Или с други думи, в случай че преди Пеевски имаше медии, в този момент самият Пеевски се трансформира в медия. 

Предложение: Да създадат Делян Пеевски основен редактор на „ Държавен вестник ”

 

Доклад 4: Борбата за Руската черква в София продължава със страшни сили. Първо ген. Атанас Атанасов се възмути по какъв начин може ДАНС да не се занимава с съветските свещеници стопанисващи Руската черква в София, оповестени от македонското разузнаване за шпиони. Атанасов се усъмни, че българското ФБР не знае за случая, а позволи, че преднамерено не вършат нищо. Веднага по-късно ДАНС експулсира свещениците, дипломат Митрофанова затвори църквата, а в отговор на това български жители (като Волен Сидеров и Евгени Минчев) стачкуваха дружно пред храма с искане той да бъде отворен за вярващи. Започна спор, кой е притежател на съветската черква като сред всичките „ доказателства ” се появи Нотариален акт от 1997 година, съгласно който собствеността на постройката и земята под нея е трансферирана на Руското посолство. Бойко Борисов, Кирил Петков, Ивайло Мирчев и Делян Пеевски подадоха сигнал до прокуратурата за инспекция на истинността на документите за благосъстоятелност.

Анализ: Вместо да занимават прокуратурата, загрижените депутати от ръководещата (не)коалиция можеха просто да попитат своя сподвижник и сътрудник ген. Атанас Атанасов. По времето, когато е публикуван този нотариален акт, Атанасов е бил началник на предшественика на ДАНС – Национална работа „ Сигурност ”. Както самият той споделя, не е допустимо българското контраразузнаване да не следи изкъсо сходни случаи. 

Така че, няма подозрение, че Атанасов е знаел от първа ръка за прехвърлянето на съветската черква на посолството на Москва. В противоположен случай ще излезе, че или е сляп или съзнателно си е затварял очите в полза на съветските ползи. И в двата случая това не са подобаващи качества за човек, който желае да реформира службите за сигурност. 

Предложение: Най-подходящ за собственик на съветската черква е Волен Сидеров. Хем е чист българин, хем е русофил, хем е теолог по обучение, може и да не е добър в пеенето на псалми, но пък по какъв начин свири на барабани. 

 

До свидания!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР