Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската

...
Novini.bg следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската
Коментари Харесай

ДЕН 48 ОТ ВОЙНАТА: Япония замрази активите на 398 руснаци, сред които дъщерите на Путин

Novini.bg следи онлайн всичко по-важно от нахлуването на съветската войска в Украйна: 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4073
09:07
Може ли Путин да взима съответни решения, макар че стои " на мрачно "?


Животът и здравето на българските моряци в Украйна са най-важни, няма значение с кой се договаря. Около това се сплотиха Явор Сидеров и някогашният министър на защитата Ангел Найденов.
Копирано
08:23
Извеждането на кораба " Царевна " от пристанището на Мариупол сега не е реалистично


Извеждането на кораба "Царевна " от пристанището на Мариупол сега не е реалистично. Това съобщи пред Българска национална телевизия капитан Димитър Димитров от Асоциацията на морските капитани.
Копирано
07:34
Япония замрази активите на 398 руснаци, измежду които дъщерите на Путин


Япония наложи през днешния ден нови наказания на Русия поради нашествието й в Украйна, като замрази възможните активи под своя пълномощия на 398 съветски жители.
Копирано
07:00
В Русия бе арестуван Владимир Кара-Мурза - опозиционер, критикуващ нашествието в Украйна


В Русия бе арестуван Владимир Кара-Мурза - опозиционер, критикуващ нашествието в Украйна, съобщи Франс прес, като се базира на неговия юрист.
Копирано
06:32
Зеленски: Украйна не разполага с нужните оръжия, с цел да избави Мариупол


Украйна не разполага с оръжията, които са й нужни, с цел да избави пристанищния град на Азовско море Мариупол, който съветските въоръжени сили са на път да завладяват, съобщи украинският президент Володимир Зеленски, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:28
Външният министър на Англия: Проверяваме изказванията за химическа офанзива в Мариупол


Англия ревизира изказванията за химическа офанзива в обсадения от съветските въоръжени сили украински град Мариупол, сподели английската министърка на външните работи Лиз Тръс, представена от Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:22
Представители на Организация на обединените нации желаеха следствия на насилието против дами и отбрана на децата в Украйна


Съветът за сигурност на Организация на обединените нации се събра през вчерашния ден на следващото си съвещание за Украйна от началото на войната. Представители на международната организация желаеха следствия на насилието против дами и отбрана на децата в тази страна, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР