Новината за положителния тест за коронавирус на Тони Стораро изненада

...
Новината за положителния тест за коронавирус на Тони Стораро изненада
Коментари Харесай

Тони Стораро проговори за битката с COVID-19: Какви грешки е допуснал и защо е ядосан?

Новината за позитивния тест за ковид на Тони Стораро изненада всички ни. Още по-изненадани, даже и обезпокоени останахме, когато разбрахме, че изпълнителят се лекува в болнични условия. Е, Тони Стораро проговори за борбата си с заболяването, както и за уроците, които е получил.

Виж още: Алекс и Дани Петканови направиха кръщене на дребния Габриел, ето коя е звездната му кръстница!

В две поредни изявления в Instagram той описа за претърпяното. Най-важното: той към този момент се усеща по-добре и ни поучава от първо лице " в случай че усетите някакво неразположение или някой от признаците на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете незабавно да си извършите PCR тест ". Тони Стораро благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, които са се грижили за него в продължение на две седмици в инфекциозното поделение на болничното заведение в Шумен. Благодари и на всички другари, родственици, фенове, сътрудници и публицисти, които са се интересували от положението му.

Виж още: Личният роман на Скалата за битката с COVID-19: Историята, която всеки би трябвало да прочете

Само преди два дни пък на бял свят се появи новата ария на Тони Стораро - " Ах, каква жена си ". Нейната поява стана мотив за разнообразни спекулации, някои от които в действителност наскърбиха изпълнителя. Според тях на него е било платено, с цел да се прави на болен. " Със здравето смешка не трябва и аз, като надълбоко набожен човек, в никакъв случай не бих си разрешил да постъпя по този начин.

На всички, които имат вяра в конспирации, желая да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята обстановка ", написа той.

Виж още: Героите зад камера на " Игри на волята ": Мъжете, без които шоуто е невероятно!

Що се отнася до песента, тя е записана, а видеото към нея снимано, откакто заведенията и нощните заведения отвориха. " Още в първия ден, когато в действителност дръзвам да кажа, че се усещам по-добре, взех решение да пусна квалифицирания план - поради себе си и поради всички хора, които са зажадняли за моята музика ", добавя той.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР