Новината за онкологичното заболяване на крал Чарлз изненада неприятно всички

...
Новината за онкологичното заболяване на крал Чарлз изненада неприятно всички
Коментари Харесай

Крал Чарлз - жертва на диаманта Кохинор

Новината за онкологичното заболяване на крал Чарлз изненада неприятно всички и няма по какъв начин да не се зачудим на неприятния му шанс - да чака десетилетия наред да се възкачи на престола, а единствено няколко месеца по-късно да научи тежката диагноза.
 Крал Чарлз с първи думи и първа обществена поява след оповестяването на диагнозата рак
Първите думи на Чарлз след диагнозата рак

Демонстрира мощен дух

Докато някои не търсят обяснение за този процес на събитията, други го намират в една значима подробност от коронацията на монарха - диамантът Кохинор, който блестеше на короната, сложена върху главата му. Един от най-известните скъпоценни камъни в света има повече от противоречива история и се е трансформирал в знак на колонизацията на Индия от Англия.

От епохи диамантът се счита за анатемосан и се твърди, че носи гибел и редица неприятности на всеки, който го има. Той е бил благосъстоятелност на редица династии в разнообразни страни и всички владетели, които са поставили ръка на него, са губили своето здраве и сили.
 Снимка 653091

Затова и в английското кралско семейство се предава по завещание все на дами - от кралица Виктория до кралица Елизабет Втора. А крал е първият мъж, който го наследява. Именно затова и мнозина заподозряха, че му е донесъл неприятен шанс, изразяващ се в диагнозата рак няколко месеца след коронацията, написа Times of India.
 Здравословният метод на живот на крал Чарлз, който ще му помогне да се оправи с рака
Здравословно ли живее крал Чарлз

Подробности за диетата и физическата му интензивност на фона на скорошната диагноза

Разбира се единствено може да допускаме дали проклятието на диаманта Кохинор е същинската причина за заболяването на крал Чарлз. Ако мислим рационално, това е заболяване, от което никой не е застрахован, въпреки и със синя кръв. Но е реалност, че монарсите попринцип се славят с дълъг живот и малко здравословни проблеми, тъй че може би има намесена някаква мощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР