Новина от обществото на криптокопачите буквално може да взриви общественото

...
Новина от обществото на криптокопачите буквално може да взриви общественото
Коментари Харесай

Бомбастична новина за сина на екзекутиран знаков бизнесмен ще взриви обществото!

Новина от обществото на криптокопачите безусловно може да взриви публичното внимание поради самоличността на основния воин по тематиката след вчерашната акция на полицията в Българово. В постройка в центъра на града бе открита плантация за криптовалути, стопанисвана от бургазлия, която по данни на EVN е крадяла ток за 70 000 лв. месечно.

По непотвърдена информация на "Флагман ", след сличаване сред всички съперници и участници във виртуалната миньорска активност, се оказва, че аарестуваният за 24 часа е известна фигура от Бургас. Става дума за 33-годишния Йордан Стаматов, наследник на демонстративно екзекутирания през 2002 година предприемач Димитър Стаматов-Мастара.

Мастара бе измежду представителите на крупния бизнес, в интервала 1995-2002 година притежаваше месопреработвателни предприятия и развиваше строителна активност. Той бе погубен с един патрон в сърцето на тротоара на бул. „ Стефан Стамболов”, до момента в който се любува на градежа на личния си хотел.

По подигравка на ориста 15 години по-късно порасналият му към този момент наследник Йордан става основател на подписка, в която са включени над 600 жители, атакуващи Общината за по-безопасна среда за пешеходците.

Йордан Стаматов поведе политическа борба за връщането на пешеходната пътека сред днешния бар „ Фабрик” (бивш „ Кашмир”) и бизнес постройката насреща. Именно на тротоара против тази зебра от снайперист бе убит татко му. Днес там се издига постройка със смесено предопределение.

През 2017 година в публичните среди се заприказва, че момчето има бъдеще – както като бизнесмен, по този начин и като политически водач. До залавянето му в грохналото помещение в Българово, където се е надявал да стане бързо действителен милионер, никой не би позволил, че материално обезпечения юноша би рискувал да зачеркне вечно бъдещето си поради кражба на ток.

Предстои от Окръжна прокуратура да преценяват дали Стаматов-младши е имал съизвършител, разбиращ от скица за отклонение на електричество. От друга страна за сглобяването на цялостната инстанация са нужни, съгласно специалистите, характерни знания по микроелектроника.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР