Нови снимки на разбития самолет на футболиста Емилиано Сала се

...
Нови снимки на разбития самолет на футболиста Емилиано Сала се
Коментари Харесай

Доклад показа 2 сериозни грешки, открити при фаталния полет на Сала

Нови фотоси на разрушения аероплан на футболиста Емилиано Сала се появиха в обществените мрежи. Те са споделени от журналиста Кристиан Мартин. Кадрите демонстрират проекта за полета, в който са позволени съществени неточности преди излитането.

Пилотът от съдбовния полет е работил на повърхностен работен ден и се е опитал да предотврати нещастието.

От отчета на отдела за следствие на авиационни катастрофи излиза наяве, че е имало проблем с регистрацията на самолета. Втората неточност, която е доста сериозна, откритият документ демонстрира, че водачът е предпочел да се движи на ръчно ръководство, вместо на автопилот. Това значи, че макар неподходящите атмосферни условия, той не се е доверил на техниката и най-много на приборите за ориентировка. Това се оказва извънредно огромно нарушаване. Открият проект на полета демонстрира също, че има отклонения от авансово утвърждения. Пилотът не е имал позволение да лети през нощта, още по-малко с пасажер на борда.

Едната фотография демонстрира по какъв начин Ибътсън попълня погрешно лицензния номер на самолета. Той вкарва N246DB, вместо N264DB.

В отчета се показва още, че самолетът е бил раздвоен на 3 елементи. Той е влезнал в неприятно време и стихия над Ламанша, а не е приспособен за хвърчене в облаци, заключават експерти.

Тялото на водача Дейвид Ибътсън към момента не е открито.

Самолетът изчезна от радарите на 21 януари над Ламанша, откакто излетя от френския град Нант към уелския град Кардиф, където Сала трябваше да направи дебют за новия си клуб " Кардиф сити ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР