Нови следи и личностни конфликти очакват героите в еп. 3

...
Нови следи и личностни конфликти очакват героите в еп. 3
Коментари Харесай

Мия неочаквано напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на „Дяволското гърло“

Нови следи и личностни спорове чакат героите в еп. 3 на „ Дяволското гърло “ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Второто ликвидиране няма общо с предходното, само че и в двата случая има религиозна символика. Мястото, на което е открита жертвата, е емблематично за района. Символика или прикриване на следите обаче ще разпознаят следователите в скалата, от която преди време са скачали български девойки, с цел да се спасят от османците? Кой в действителност е бежанецът Самид Хадад и какво крие?

 Дяволското гърло NOVA

Прокурорът Чанов не харесва Мия и намесата ѝ в следствието – ще успее ли да ѝ нанесе първия удар? Междувременно в Смолян идва значим за нея човек, който може да промени тотално хода на събитията. Ще се наложи сътрудник Язова незабавно да напусне мястото на престъплението и града.

Освен в професионален проект, Мия ще се окаже изправена и пред съществено предизвикателство в персонален. За първи път от доста време има късмет да оправи връзките с щерка си, само че дали този път ще успее да оправдае упованията на детето си, или още веднъж ще избере кариерата пред това да бъде майка – следва да разберем в епизода довечера в 22.00 ч. по NOVA.

 Дяволското гърло Getty

Филип е комплициран по какъв начин да продължи следствието. Решава да се обърне към кмета за услуга, която може да му коства доста. Нови улики повеждат следствието в нова посока, а една от тях води към един от хората на Филип.

Готова ли е Мия да се изправи против предишното и страховете си? Готов ли е Филип да се сблъска с татко си и с човек от личния си екип? Кой ще го поддържа в най-критичния миг? Вижте в новия епизод на проверяващата престъпна драма – довечера в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на сериала и на формалната страница на „ Дяволското гърло “ във Фейсбук.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР