Нови шестима членове на Националния съвет на БСП подкрепят на

...
Нови шестима членове на Националния съвет на БСП подкрепят на
Коментари Харесай

Разраства се бунтът в БСП срещу Корнелия Нинова

Нови шестима членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия поддържат на 49 техни съпартийци против актуалното управление на партията отпред с Корнелия Нинова под надпис " Да спасим Българска социалистическа партия и социалистическата концепция! ".

Сред включилите се към недоволството против Нинова са кметовете на Троян - Донка Михайлова, и на Пещера - Йордан Младенов, оповестиха от Българска социалистическа партия - София. Позицията през днешния ден е подкрепена и от Светла Бъчварова от Търговище и Росен Миланов, Диана Ласонина и Добрин Данев от Русенско. Така обединените против Корнелия Нинова членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия са към този момент е 55.

В позицията се акцентира, че политиката на актуалното управление на Българска социалистическа партия която компрометира социалистическата концепция и унищожава престижа на партията. " Категорично да се противопоставим на опитите за трети противоуставен мандат на Корнелия Нинова " , се споделя още в нея. Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия упреква Нинова в властнически диктат и вижда в идните европейски, а може би и парламентарни избори, финален късмет за партията да покаже, че е опция на ръководството на " сглобката ".
 Нинова с пет думи за сглобката: Страх, лакомия, изменничество, безнаказаност и мъка
Нинова с пет думи за сглобката: Страх, лакомия, изменничество, безнаказаност и мъка

Зове вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия да си номинира претендент за водач и да не пречи на партията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР