Нови кадри показват поражението на руската армия при опита за

...
Нови кадри показват поражението на руската армия при опита за
Коментари Харесай

Публикуваха нови кадри от разгрома на Русия при Северски Донецк ВИДЕО

Нови фрагменти демонстрират провалянето на съветската войска при опита за форсиране на Северски Донецк в Луганска област. В мрежата се появи видео от мястото на борбата, която се организира на 11 май. Според " Украинска истина " армията на Русия е изгубила към 80 единици бойна техника.

На фрагментите се виждат унищожени танкове, които са маркирани с буквите Z и V, а други с O.

Опита за форсаж на реката бе преустановен на 13 май. При маневрите армията на Путин загуби 485 бойци от 74-мотострелкова бригада. Това са 88% от персоналния състав на формированието, както стана дума сазагубени и 80 машини.



Кадри от въздуха на борбата бяха споделени още преди дни:



Припомняме, че по-рано през днешния ден Украйна съобщи, че е взривила съветски брониран трен, пренасящ пехотинци към фронта, в региона на Мелитопол, в южната част на страната, оповестиха от териториалното поделение на украинското Министерство на защитата.

Информацията не е потвъдена от самостоятелни източници информацията, предоставена от военното ведомство на Украйна. Министерството на защита на Русия от своя страна също отхвърли коментар по тематиката.Украинската войска твърди, че взривното устройство е избухнало под един от вагоните (общо 10 на брой), в които имало бойци.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР