Нови кадри на порасналия Арчи се появиха в профила на

...
Нови кадри на порасналия Арчи се появиха в профила на
Коментари Харесай

Нова СНИМКА на Арчи умили и изненада мрежата

Нови фрагменти на порасналия Арчи се появиха в профила на близка другарка на Меган, която обществено я отбрани против всички нападки, които се изсипаха върху Меган напоследък. Момченцето пораства и в този момент е с алена, къдрава коса, съвсем като татко си, написа woman.bg.

На фотосите с изключение на седмият в наследствената линия на английския престол правнук на кралица Елизабет II се вижда и бременната със сестричката му майка.

Интервюто на двойката, която се отхвърли от кралските си привилегии и отговорности, се трансформира в най-обсъжданата тематика през последните дни. Пред камерата принцът и американската му брачна половинка направиха шокиращи разкрития, като упрекнаха кралския двор в расизъм и самообладание.

Меган не скри и един надълбоко персонален миг, а точно, че е била на ръба на самоубийство, до момента в който е носила в утробата си Арчи, откакто е станала очевидец на диалог с членове на кралската фамилия за това какъв ще бъде цветът на кожата на тогава към момента нероденото ѝ бебе.

Меган Маркъл и принц Хари също споделиха благ миг от фамилното си всекидневие, което те прекарват в компанията на първородния им наследник.

Към края на скандалното им изявление пред Опра Уинфри, което раздели британците на два полюса, щастливите родители споделиха персонален клип на към този момент порасналия Арчи. На него малчуганът, който на 6 май ще навърши 2 години, играе на плажа с двете им кучета - Гай и Пула.

На черно-бялото видео детето, облечено в плетена жилетка и панталон, тича по брега и се радва с цялостно гърло на компанията на домашните фамилни любимци. В фрагментите се появява и гордата мама Меган, която за улеснение и комфорт е заложила на спортно елегантния жанр, формиран от чеп, мрачен суичър, бели кецове и бейзболна шапка.

По време на диалога си с Опра херцозите на Съсекс разкриха очарователни детайлности за това по какъв начин синът им се приспособява към новия им живот в Монтесито, Калифорния, както и симпатични елементи от детския речник речник на обаятелния мъник.

„ Той се учи толкоз бързо... през последните няколко седмици повтаряше „ хидрат “, което е толкоз смешно “, сподели Меган, разказвайки за първите думи на сина си.

„ И постоянно когато някой напусне къщата, той споделя „ Карайте деликатно! “, добави Хари.

Гордият баща разкри от своя страна, че една такава огромна смяна в живота му, и то в интервал на пандемия, е същинско предизвикателство за него, само че и че е благополучен от това, че се е осмелил тази голяма стъпка. Той не скри също по този начин, че се любува с всичките си сетива на пространството, сигурността и спокойствието, които новият му дом в Съединени американски щати обезпечава за него и фамилията му.

„ Тази година беше луда за всички, само че да имам пространство навън, където да мога да се разхождам с Арчи, да си вършим фамилни разходки, както и с кучетата и да вървим на походи или на плаж, който е толкоз близо, всички тези неща са... най-важното за мен. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР