Нови жестоки скандали и брутални обиди ще залеят Къщата на

...
Нови жестоки скандали и брутални обиди ще залеят Къщата на
Коментари Харесай

В Момента: Къщата Кипна, Такова Чудо Не Е Имало В Брадъра! Пача, Разкарай Се Оттам! Виж На Какво Приличаш, Ма!

Нови жестоки кавги и брутални обиди ще залеят Къщата на Биг Брадър тази вечер. Само след няколко часа ще станем очевидци на следващия конфликт сред Фънки и Луна. Двамата не могат да се гледат и на фотография, а камо ли да седят дружно в едно помещение.

„ Пача, разкарай се оттова! Виж на какво приличаш, ма! Изкорубена селска пръчка “, тези и какви ли не други обиди ще излее Фънки към чалгаджийката. Която обаче няма да му остане длъжна и на собствен ред ще си отвори огромната уста.

Преди това ще станем очевидци на единствената занимателна сценка в предаването. Когато съквартирантите ще би трябвало да се пробват да обяздят машинален бик.

Лесно на пръв взор, тестването ще се окаже по-трудно от предстоящото. И нашите випове ще стартират да падат един по един като круши. Динко Вълев пък ще стане водач на племето на индианците. Вместо позитиви обаче, това ще му донесе главоболия и последвалата номинация.

Динко ще избере себе си сега, в който би трябвало да уточни един от останалите индианци, който да влезе на топло в Къщата. Той ще пренебрегне всички дами, както и Джино Бианкалана с болния крайник, за своето улеснение.

Каква ще е реакцията на съквартирантите и по какъв начин ще се оправдае Динко от Ямбол, ще забележим в дейли епизода довечера.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР