Нови данни от сателита Sentinel-5P на Европейската космическа агенция показва

...
Нови данни от сателита Sentinel-5P на Европейската космическа агенция показва
Коментари Харесай

Заради коронавируса над Италия намаляха емисиите на азотен диоксид

Нови данни от спътника Sentinel-5P на Европейската галактическа организация демонстрира спада на замърсяването на въздуха, по особено на излъчванията от азотен диоксид, над Италия.

Това понижение е изключително очевидно в Северна Италия, като съответствува с оповестяването на картина върху цялата територия на страната, с цел да се предотврати разпространяването на ковид.

Анимация демонстрира съмнението на излъчванията на азотен диоксид в Европа от 1 януари 2020 година до 11 март 2020 година, употребявайки 10-дневна преносима междинна стойност.

Изстреляният в орбита на 13 октомври 2017 година спътник „ Сентинел-5П “ (Sentinel-5P), част от програмата „ Коперник “ на Европейската галактическа организация (ЕКА), следи за въздушното замърсяване на планетата.

На 22 февруари 11 градове в Ломбардия и Венето бяха сложени под карантина - мярка, която на 9 март беше разширена за територията на цялата страна.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР