Нови атаки с безпилотници върху Москва. И срещу Брянск. Крим

...
Нови атаки с безпилотници върху Москва. И срещу Брянск. Крим
Коментари Харесай

Александър Дугин: Днес воюваме срещу престъпленията на Елцин и Горбачов

Нови офанзиви с безпилотници върху Москва. И против Брянск. Крим също е под офанзива. Както и други съветски земи, градове, селища и села. Да, това е война.

От време на време би трябвало да си спомняме аргументите за тази война, която от ден на ден става част от живота на хората ни - в това число столицата. Всички аргументи се обръщат към перестройката от 80-те и демократичните промени през 90-те.

И двата интервала не могат да бъдат обсъждани по различен метод, с изключение на като огромно историческо закононарушение. Елитът, който се издигна от руините на Съюз на съветските социалистически републики, не е най-хубавият, само че те съумяха да завземат властта.

Те унищожиха Империята и породиха редица нападателни страни. Освен това трансфораха Русия в колония на Запада. Хората го осъзнаваха тогава и го осъзнават в този момент. Но общо взето, елитите остават същите. Дори без да вземаме поради СВО.

Тук има явен аршин: когато страната ясно и бездвусмислено осъди историческите действия на Горбачов и Елцин, както и техните съучастници, тогава единствено ще стартира същинският завой. Не връщане към Съюз на съветските социалистически републики, само че завой към възобновяване на Империята.

Без възобновяване на Империята, без одобряване на суверенната съветска цивилизация, задачите и логиката на СВО ще останат неразбираеми. Също по този начин ще остане неразбираемо за какво нашите хора умират на фронтовете, а враговете нападат Москва.

Когато през 90-те, заради появяването на същия хайлайф, Русия стартира да се разпада и враговете, в лицето на ислямски екстремисти, също нападнаха Москва, отговорът беше Путин.

Той спря този курс на разпад на Русия и завоюва Втората чеченска война. И това беше героично. Благодарение на това през днешния ден можем да се гордеем с съветското знаме.

Путин укрепи Русия и се сблъска с следствията от разпада на Съюз на съветските социалистически републики.

2008, 2014 и най-после СВО.

Войната в Украйна е първият съдбоносен акт за възобновяване на Империята. Тоест за разпродажба на пагубните последици от 1991 година.

Ние към този момент сме на идната страница на историята. Нашата Империя нападна, само че врагът се съпротивлява. Ние всичко ще върнем назад. Тоест напред.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР