Нови 18 случая на коронавирус в България за последното денонощие

...
Нови 18 случая на коронавирус в България за последното денонощие
Коментари Харесай

Мутафчийски: Към този момент мерките в София са достатъчно твърди, но имаме готовност за по-твърди

Нови 18 случая на ковид в България за последното денонощие - за това заяви началникът на Националния щаб за ковид генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски. Има пациент, който е интубиран и в тежко положение - жена, в " Токуда ".
112 са към този момент случаите у нас, в случай че гледаме картината по отношение на нощес. В софийските лечебни заведения има 14 пациенти в лечебни заведения, 21 са " мощно суспекти ".
Попитан за мнението на Софийската лекарска гилдия за обсада на София, Мутафчийски сподели, че приема това мнение като поддръжка за извършените ограничения и посочи, че в диалога с лекарите ставало въпрос за възрастните. " Имам възприятието, че някои от тях не могат да схванат какъв е казусът ", добави лекарят и моли възрастните да си стоят у дома.
. Когато почнат да излизат случаи в пъти повече, тогава се стягат ограниченията, посочи той.
Относно хлорохиновия фосфат като допустимо лекарство за лекуване на COVID-19 (бел. ред. - Кирил Домусчиев разгласи, че се лекува с такова лекарства), Мутафчийски подсети, че то не е разрешено за прилагане в България, само че се приказва с производители може ли да се създава.
Началникът на спешния щаб подсети, че приблизително за 21 дни се почиства коронавирусът от кръвта, само че има и случай за 37 дни.
Сподели с твоите другари
Още: " Белодробна болница в София: Лекар споделя, че има 3 лекари, 3 медицински сестри и 2 санитари "
" Епидемията от ковид продължава да удря света, Южна Америка почна да я усеща "
" 11 под карантина във " Факултета " и уверения, че там ограниченията за ковид се съблюдават "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР