Нови 1342-ма полицаи са назначени в страната, съобщи министърът на

...
Нови 1342-ма полицаи са назначени в страната, съобщи министърът на
Коментари Харесай

Още 1342 полицаи са пратени да борят битовата престъпност по селата

Нови 1342-ма служители на реда са назначени в страната, заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев в Шумен на среща с кметове и кметски наместници, с които обсъждаха ограничения за битка с битовата престъпност в дребните обитаеми места и с телефонните измами.

" Ние не сме безкрайни, а тъкмо несъмнено число. Казвам тъкмо числата - какъв брой нови служители на реда са назначени, къде са те. Част от тях се образоват и ще навлязат последователно ", сподели Радев, представен от БНР.

Министърът разяснява и нестихващите телефонни измами:

" Ние вършим невъзможното. Къде ли не писахме - даже на бланките за сметките за ток би трябвало да напишем. Постоянно вършим акции, опитваме се да убедим хората да не си дават парите ", разяснява Радев във връзка на епидемията от телефонни измами.

Резултатите от новите лазерни радари са доста положителни, похвали се министърът.

" Стотици са записите, които вършим. Проблемът с тези лазери е, че цената им е доста висока. Автомобилите се следят даже в придвижване. В това се състои предварителната защита - водачите не знаят къде ще са ситуирани тези радари. Въпреки че са скъпи, продължаваме да ги купуваме. И сега има търг за камери. Ще има и център, който ще събира информацията от камерите за пътна сигурност ", регистрира Радев
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР