Новата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо ще трябва да

...
Новата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо ще трябва да
Коментари Харесай

Дебютът на Роналдо за Ал Насър ще се забави

Новата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо ще би трябвало да изчака преди да запише дебюта си за отбора от Саудитска Арабия. Оказа се, че той има да изтърпява остаряло наказване, което ще му попречи да запише първи минути за новия си тим в идващите два мача, разкрива " Дейли Мейл ".

Става дума за наказването от 4 мача, което португалецът получи в Англия, откакто счупи телефона на дете с аутизъм след мача на Манчестър Юнайтед с Евертън.
 Кристиано Роналдо в Рияд: За мен е добре кариерата ми да продължи в Южна Африка Кристиано Роналдо в Рияд: За мен е добре кариерата ми да продължи в Южна Африка
Правилата на ФИФА гласят, че когато става въпрос за глоба до 4 мача, която не е изтърпяна изцяло в предходния клуб, тя се придвижва в идната асоциация, в която минава съответния футболист. Кристиано към този момент изтърпя два мача от въпросното наказване, само че има да изтърпява още два и заради тази причина няма да играе в срещите с Ал Тай на следващия ден и с Ал Шабаб на 14 януари. Така той най-вероятно ще дебютира против Ал Етифак на 21 януари.

Само преди дни Роналдо бе показан публично като ново попълнение на Ал Насър. В момента отборът води в класирането на Саудитска Арабия с 26 точки, като има 2 повече от втория Ал Шабаб, който обаче е с мач по-малко.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР