Новата власт трябва да е наясно, че няма да има

...
Новата власт трябва да е наясно, че няма да има
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Новата власт трябва да е наясно, че няма да има нито ден толеранс

" Новата власт би трябвало да е наясно, че няма да има нито ден толеранс. Отнася се както за Народното събрание, по този начин и за държавното управление.

И да не се чуват оправдания и съпоставения с ГЕРБ - по какъв начин тях хората ги търпяли 12 години, а в този момент не спирали да изискват и подлагат на критика.
Васил Гарнизов: Петков и Василев са наградени с повече доверие
В момента Кирил Петков и Асен Василев са „ наградени с повече доверие “ от останалите и са „ личностно по-подходящи за т...

След като са спечелили изборите при най-ниската изборна интензивност в историята на България досега, при вселенските диво-популистични поръчки за нулева корупция, стопански напредък, непоклатимост, правдивост и правов ред - в този момент пристигна времето да потвърждават думите си с каузи ", във Facebook.

" Нулев толеранс! Да си знаят.

И без това стартираха плана си със серия от неистини, нискокачествен пиар като за малоумни и престъпления, в това число с погазването на Конституцията на Република България. А с цялата си безочливост организираха договаряния за сформиране на държавно управление в частен търговски център - мол, незачитайки престижа на най-висшата институция в една парламентарна република, отсвирвайки постройката й - Народното събрание.

Да не разчитат на толерантност. Протестите против Борисов и Гешев може да им се видят като театър на фона на това, което могат да провокират. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР