Новата версия на култовата класика от 80-те с Арнолд Шварценегер

...
Новата версия на култовата класика от 80-те с Арнолд Шварценегер
Коментари Харесай

„Хищникът“ се завръща – без Бате Арни, но с кофи кръв

Новата версия на паметната класика от 80-те с Арнолд Шварценегер звучи повече като „ Ще се лее кръв “. Поне такова е усещането от новия филмов откъс на „ Хищникът “, в който екшънът към този момент е на напълно друго равнище.

В него съумяваме да забележим и новите хищници, които към този момент са по-силни, по-хитри и още по-смъртоносни, с помощта на непознато ДНК. Те попадат на Земята, откакто едно момче (Джейкъб Трембли) несъзнателно изпраща сигнал от тук. Сега единствено екип от въоръжени до зъби някогашни бойци и един преподавател могат да им попречат да унищожат човешката раса.

Шейн Блек („ Железният човек 3 “) е режисьор на новата версия, а също така е и създател на сюжета, дружно с Фред Декър. Той дава обещание, че ще покаже нови фрагменти от нея на започващия през юли Comic-Con в Сан Диего.

В бъдещия шлагер вземат участие още Бойд Холбрук, Кийган-Майкъл Кей, Оливия Мън, Стърлинг К. Браун, Томас Джейн и Джейк Бъзи. Очакваме премиерата му на 14 септември, а към този момент може да видите и формалния афиш.



Източник: cinefish.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР