Новата порция коментари на лорд Минчев за седмичната му рубрика

...
Новата порция коментари на лорд Минчев за седмичната му рубрика
Коментари Харесай

Лорд Минчев не спи! „Гилотина“ -та свисти: Дилов син, син-зелен, Ники Кънчев – модна жалба за младост, кисела мода за Марги Хранова + още и снимки

Новата порция мнения на лорд Минчев за седмичната му графа " Гилотина " в " Телеграф ".

ДИЛОВ-СИН, СИН И ЗЕЛЕН…

Любен Дилов- наследник ми е син-зелен в тази престрелка от цветове, в която те са уголемени до неспособност от трикраката оптика на карето. Тиктакащото фешън безумство е полазило известният женкар до степен на отменяне на всичко свято и подписано с имената на международни дизайнери, до кей на едно незнание, което не може да се припише на Дилов а на тези които премълчават ставащото. Аз няма да премълча тежкото роднинство, даже иго сред папийонката и жилетката, по този начин красиви поотделно и по този начин неуместни дружно. Нещо като Елизабет Тейлър и Лари Фортенски в взаимния си живот. Всичко това щеше да е един вербален флирт, едно мигане на клавиатурата, в случай че не бяха дънките и полевата риза, която би подхождала най-много на земеделец. Любен Дилов –син е помъкнал и куфар, в който вероятно са правилните аксесоари. Нали е отворен, дано го отвори…

НИКИ КЪНЧЕВ- МОДНА ЖАЛБА ЗА МЛАДОСТ?

Никой не може да избира чертите на лицето само че всеки може да избира облеклото си. В такива размишления и пасти се вглеждам в облеченото от Ники Кънчев, чиито бледен костюм го запраща мигновено в една по-неудовлетворителна възрастова подчиненост. С благ реверанс към водещият ще кажа, че дрехата му го прави да наподобява в професионални диапазон от водевилен водещ, през участник в цирков номер до шеф на Ресторант Спални Вагони. Бялото е финален кей на жалбата за младост, даже не жалбата а напряко жаждата за все по-трудния вървеж сред младостта и нейната диаметралност. Много от нас употребяват багра за коса, само че на тези прожектори брадата и мустаците на господина са като рисувани с флумастер. Забелязвам че мръсно бялото сако е комбинирано със сив панталон- кискащо се встъпване в брак на принудително омъжени. Вратовръзката би трябвало да бъде краткотрайно лишена от независимост, поради цялостното неявяване там на актуалност, на трендове, на отвод да се опълчи за анонимните искания на оня, който я е избрал или създал.

ЗУРЛЕВА В СВЕТОВЪРТЕЖ ОТ ПЕРЛИ

Много, в действителност доста е прелестно да забележим бизнесдама с толкоз сдържан и разнороден изискан. Едновременно задължена от висотата на своето състояние и отпусната в знанието си да бъде дискретна, Силва Зурлева и през днешния ден е пример за следване. Роклята - искряща дантела на превъзходен декор, където танцуват бледорозово и пристрастеност, разгонва тълпите, оставяйки краткотрайни приказки за осведомени. Зурлева е сполучлива във фризурата си, в усмивката, в  грима си. Когато застанете пред портрета и като че ли ви полазва успокоение. Казвате си- щом на света има една такава жена, мога умерено да отворя бутилка шампанско. С тайното желание да я срещнете или поканите на танц. Погледнете бижуто- световъртеж от перли, само че подредени по този начин, като че ли персонално оркестъра на Маринский спектакъл свири дирижиран от Гергиев.

КИСЕЛА МОДНА МАРГАРИТА ЗА ХРАНОВА

Още един погрешен звук за брадърката Маргарита Хранова. Толкова траурно в действителност подхожда за събитието на което се е появила и вътрешното и възприятие не я е подвело по никакъв метод. Но остава гробовното чувство за завършек на нещо, за последно опело, за тъжния завършек на един театрален възторг, за един низходящ порив. Ще подвигна една маргарита за нея, до момента в който скърбя над шифонените и криле. Антон Стефанов също пробва да излезе от прокобата на пуловерчетата си и е сложил риза с доста дребни фешън качества и наподобяваща на тези от кошовете за понижения, в което няма нищо неприятно в случай че си студент или машинист първа година. Разсмиващо занимателна е и производителката на чаршафи Славка Занева, чиято раирана в дантела и черно рокля, може да бъде употребена за спално шалте в някой мотел. С сходна характерност бих описал и новоомъжената Дони Чачова, текстописец и сексапилен всемирски заряд.

МИРО ПОКАЗВА ЕСТЕТИЧЕСКА ДЕПРЕСИЯ

Напълно изменен, с лъчение на духовник, Миро от Каризма пя на едно тъжно и украсено с ламе и пясъчна коприна събитие. Може да се каже, че заради облеклото му множеството посетители го взеха за духовник а заради черните му очила-  за някой който е объркал залата. Напълно кьорав за внезапно напускащият го жанр, момчето за сантиментални поръчки на Бог, през днешния ден е бледа сянка на мощното си лъчение и незабравим в миналото фешън сексапил. На този кадър се вижда естетическа отмалялост, която евентуално ще прерасне в меланхолия. Причините да кажа всичко това за явни за всекиго- един зле ушит фрак, голямо, грозно и излишно парче коприна, като къделя вместо вратовръзка или каквото дизайнерът е решил, че е създал. Ужасна стойка, като на пенсионер на гише за пенсията си а очилата допълват тъжния облик на една отиваща си жизненост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР