Новата песен, която телевизията наСлави Трифонов 7/8 пусна в четвъртък

...
Новата песен, която телевизията наСлави Трифонов 7/8 пусна в четвъртък
Коментари Харесай

“Всички можем да сме Лена, когато някой дълъг-или-не-дотам си решава проблема със стърчането”... и още от Фейсбук

Новата ария, която малкия екран наСлави Трифонов 7/8 пусна в четвъртък с видеоклип, съдържащ фрагменти от участия на Лена Бориславова и текст с обидни думи по неин адрес, провокира вълна от мнения в обществените мрежи.

От партията „ Продължаваме промяната “ застанаха зад Лена Бориславова, като обявиха, че ще „ подкрепятвсички правни ограничения, които тя подхваща по отношение на клеветническата акция против нея. “

„ Лена беше цел на доста офанзиви и подправени вести през последната година. В България умните дами плашат - най-много small-dick-energy-мъже, само че и освен! Поредна грозна офанзива от гологлавия “шоумен ” и придворните му сценаристи излезе през днешния ден! Когато всичко ти е малко, мозъка също - друго не очаквайте! Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика! “, написа Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “.

„ Всъщност одобрявам песента на 7/8 за Лена Бориславова. Парчето в действителност е ирония и гротеска. Ама не за Лена, а за Слави. Който явно в действителност се е заобичал мощно с “неговата скъпа Недялко ”, щото е направил цяла ария, с цел да популяризира творчеството на …. ”скъпата негова Недялко ”. Всичко си идва по местата. А те са им един до различен “, показа мнението си във Facebook и журналистката Полина Паунова.

„ Простакът ражда нецензурност! Обект на мръсна експанзия е Лена Бориславова и то от кого, от трубадурът на мутрите и неговите скимтящи палета, неудачният политикан от дивана С.Т. Злобен, замърсен и долнокачествен кич на попфолк! “, написа проф. доктор Христо Даскалов.

„ Песента на 7/8 TV за Лена Бориславова е в действителност дефинитивно признание на хората зад тази телевизия за тяхната политическа неплатежоспособност. Другата не би следвало да ни вълнува, тъй като сме на политически терен, където, в случай че въобще нещо ще си мерим, би трябвало да са причините и политиките. Тази жалка история могат да я произведат единствено хора, които са безпределно несигурни в способността си да реализират в миналото нещо съществено на политическата сцена. Като не можеш да обориш съперниците си с причини, ги подкарваш с личностни нападки. Да, но политиката не е селски площад. Тук си изискуем едно несъмнено равнище на цивилизованост - въпрос на самоуважение е, а също и на почитание към държавността, за която се допуска да работим “, написа Ивайло Мирчев от „ Демократична България “.

„ Не съм го гледал и няма. Свинщината е скотщина и няма потребност от гледане. П. С. Така и не видях Директива за птиците a.k.a 10.... Не ми и би трябвало. Не, ли? Един елементарен АДвокат “, разяснява Николай Хаджигенов.

" Според вас какъв може да е казусът на мъж, който гледа ядосано, приказва сприхаво, разпознава се като “шефе ”, и сортира в екипа си главно други мъже, които на галено да го назовават “дългия ”?
И втори въпрос: дали ще му мине, в случай че овъргаля още няколко по-големи от него и от комплексите му дами в просташките си сексистки чалгии?
За токсичната “мъжественост ” и професионалната среда към това по този начин наречено “шоу ” могат да опишат най-малко няколко певици и балерини. Но и ние в публиката не би трябвало да мълчим. Защото всички ние можем да сме Лена. Дъщерите ни също. Когато някой дълъг-или-не-дотам вземе да си взема решение казуса със стърчането ", написа журналистката Дарина Сарелска.


И още:



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР