Новата общинска наредба, с която се въвеждат ограничения в пропускателния

...
Новата общинска наредба, с която се въвеждат ограничения в пропускателния
Коментари Харесай

Обжалват общинската наредба за пропускателния режим в Стария Пловдив

Новата общинска разпоредба, с която се вкарват ограничавания в пропускателния режим в Стария град на Пловдив, ще се апелира в съда. Това оповестиха недоволните от измененията жители, които тази заран още веднъж стачкуваха пред бариерата в архитектурния резерват.

Пловдив

Те желаеха и оставката на заместник-кмета по превоз Златин Велев, тъй като съгласно тях е неглижирал проблемите им. Според притежателите на хотели и заведения за хранене в резервата „ Старинен Пловдив " единствено за седмица, откогато новата разпоредба е в действие, посещаването на обектите им е спаднало фрапантно.
Румен Киров - помощник-ректор на ПУ " Паисий Хилендарски ": Аз считам, че не трябваше по този начин да се постъпва, това е подигравка с хората в Стария град и с хората в целия град, а да не приказваме и за гостите. Може би в действителност трябваше да има едно разискване, с цел да може да си кажат хората. Примерно в университета ние имаме бариери, но бариерите са напълно други. Ана Хачатурян: Родител съм на две деца, които учат в Арменското учебно заведение. Много им е мъчно, едно е да ги закараш до учебно заведение горе, да качат 5-6 стъпала, едно е да се качват изпод да качат 20 стъпала. Надявам се да се оправят нещата и най-малко до 9 часа да влизаме умерено и да си ги оставяме децата без проблем.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР