Новата корекция е върху задните й части. Десет дни след

...
Новата корекция е върху задните й части. Десет дни след
Коментари Харесай

Вижте новото дупе на Джулиана Гани

Новата промяна е върху задните й елементи. Десет дни след интервенцията Джулиана се фука  със секси фрагменти, на които дефилира по супер впита по тялото рокля. Oпределено нажежи пристрастеностите измежду мъжката част.

„ Искате ли да ви покажа новото ми дупе в тясна рокля “ – типично в неин жанр пита русокоската. Малко по-късно тя показа фрагментите, на които се разхожда с провокативна походка в скъпарски комплекс във Велинград.

Гани не знае броя на интервенциите по тялото си. Дори няма никакво  желание да стопира дотук. Иска да си направи още усъвършенствания и никакви отрицателни мнения не са в положения да я откажат. Явно по този метод избива комплексите си, че все не може да попадне на непокътнат мъж. Наскоро се разбра, че мъжът й Теодор й поставя рога с рапърката Котенцето. Всъщност всичките й мъже до момента са й изневерявали. На всичкото от горната страна съперницата й има и дете, което не е ясно дали не е от Теодор. Ако това се окаже правилно, излиза, че ги е оплодил едновременно.

Преди няколко седмици пък Джулиана освежи бюста си, който бе поувиснал след раждането на второто дете.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Джулиана Гани Котенцето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР