Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа още

...
Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа още
Коментари Харесай

Майката на Рачков не одобрява Анита: Мите, тази не е за теб!

 Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа още по-голяма хиена от някогашната му възлюбена Мария Игнатова. 21-годишната силиконка Анита Димитрова е на път да го разори. Блондинката коствала към 20 000 лева месечно на 47-годишния артист, научи " Уикенд " от негови сътрудници.

Влюбеният като възпитаник Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи дарове, а най-новата й облага била " Мини Купър ", оборудван с всевъзможни екстри. За дребното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с към 80 000 лева Анита се фукала, че била от заможно семейство и била привикнала на много висок стандарт на живот, който Рачков й осигурявал. Всъщност, тя не е от заможно семейство, просто е успявала да си набира пари в последните години от разнообразни свои действия – няма смисъл да ги конкретизираме. 

Майката на Рачков – Станка, била в цялостен шок от избора на сина си.  " Мите, ами то Мимето си беше по-добре от тази. Не се ли се усещаш, че единствено те употребява? ", кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – бухнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка считала, че половинката на Митко наподобява много вулгарно и въобще не била подобаваща партия за него.  " Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази шарфантия ще те разори ", ядосвала се майката на звездата. 

Година и половина след раздялата си с Мария, Рачков към този момент на всички места показва знойната русокоска от Хасково като своя публична половинка. Той се тормозил от предизвикателната й визия и татуировки, както и от голямата разлика във възрастта им, само че наивно вярвал, че откровено го обича. На всичкото от горната страна майката на Анита била по-млада от самия него. Първоначално тя също не била очарована от избора на щерка си, защото Рачков бил с 26 години по-възрастен от нейната дъщеря и можел да й бъде баща. Анита обаче съумяла да му вземе акъла и към този момент живеели под един покрив. 

Хасковлийката била много смутена от подмятанията на недоброжелатели, че търси полза от връзката си с Рачков, който не жали средства за нея. " Подобни приказки доста ме огорчават. Обичам Митко откровено от първия миг. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, макар че за плеймейките се приказват какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са желали да са с мен, тъй че в случай че задачата ми е била да съм с милионер, до момента да съм я постигнала ", брани се Анита. 

И докато Рачков сияе до новата си и много млада половинка, Мария грее до Ивайло Нойзи-Цветков, нашумял през 90-те години на предишния век като основен редактор на паметното списание " Егоист ", а в по-ново време – като един от стратезите на " Демократична България ". От средата на септември тя ще е и новата водеща на предаването " Папараци " на мястото на Венета Райкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР