Новата инициатива Дефиле Уикенд в Пловдив стартира официално днес с

...
Новата инициатива Дефиле Уикенд в Пловдив стартира официално днес с
Коментари Харесай

Стартира дефиле Уикенд в Пловдив

Новата самодейност " Дефиле " Уикенд в Пловдив " започва публично през днешния ден с откриването на експозицията " Гостоприемният Пловдив ". Мултимедийната галерия показва архивни и модерни фрагменти на емблематични места и постройка в града.

Дефиле " Уикенд в Пловдив " е най-новия план на Съвета по туризъм и се реализира взаимно с община Пловдив и Университета по хранителни технологии. През идващите 48 часа жителите и гостите на града ще могат да прегледат хотелската база с тайните на нейната " кухня ", да посетят над 10 спектакъла, музеи и галерии, да вкусят от специалитетите в пловдивските заведения, да релаксират и пренощуват в някой хотел, както и да се възползват от спомагателните услуги на всеки един участник в събитието – Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали и други Само през този уикенд гостите могат да получат и промоционални карти или ваучери за бъдещо посещаване на обектите.

В плана се включват 7 хотела, 9 заведения и 11 културни институции. Всички обекти могат да бъдат прегледани на онлайн страницата tourismplovdiv.org, където са посочени съответните промоции, отстъпки, местонахождение и телефони за контакт. В помощ на гостите са отпечатани специфични брошури, съдържащи цялата нужна информация за положителното обмисляне и превозване на уикенда в града, когато музеи и галерии ще споделят своите благосъстояния, а хотелите ще провеждат турове за искащите да надникнат зад кулисите на хотелското обслужване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР