Новата гореща синоптичка на Нова телевизия Нова Шопова може би

...
Новата гореща синоптичка на Нова телевизия Нова Шопова може би
Коментари Харесай

Горещо в БЛИЦ! Какво се случва с Деси Банова след като сексапилната Нора Шопова я наследи в Нова телевизия?!

Новата гореща синоптичка на Нова телевизия Нова Шопова може би ще постави завършек на кариерата на Деси Банова, която години наред предвиждаше времето в телевизионния ефир. Все още от медията не са излезли с публична информация за бъдещето на русата чародейка, само че интензивно се приказва, че тя няма повече да се занимава с метеорологични прогнози.

Според една от версиите половинката на президента Плевнелиев желае да се отдаде изцяло на новата си обич и за това е решил да прекрати уговорките си в малкия екран.

Има възможност обаче Деси да продължи работа в медийното пространство. На няколко пъти в последните месеци тя правеше доста любопитни репортажи в предаването на Гала. Според множеството фенове Банова се е справила много по-добре от колежката си Никол Станкулова, която от скоро води световна графа в утринния блок на Нова телевизия.

Както БЛИЦ писа някогашният модел Нова Шопова през днешния ден направи формален дебют с прогнозата на времето. За първи път водеща беше Аделина Радева, която беше трансферирана от Българска национална телевизия, с цел да седне до Виктор Николаев на горещия стол на натирената Ани Цолова.


Новото лице на Нова телевизия Нора Шопова е взела участие в гола фотосесия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР