Новата година, освен нов късмет, пристига и с обещания за

...
Новата година, освен нов късмет, пристига и с обещания за
Коментари Харесай

Най-очакваните филми за 2020 г.

Новата година, с изключение на нов шанс, идва и с обещания за нови кинозаглавия. Честно казано, за момента по отношение на никое от тях не си споделяме " уау! ", само че пък 2020 година занапред следва - сигурни сме, че с изключение на тези в листата, ни чакат и други вълнуващи филми.

Dolittle

Познаваме лекар Дулитъл най-много с лицето на Еди Мърфи, не не щеш ли акомодацията на Стивън Каган ( " Сириана " ) ще промени това. Робърт Дауни-Джуниър ще се заеме с лечението на животните в история, основана на втората книга на Хю Лофтинг. Участват още Антонио Бандерас, Селена Гомес, Майкъл Шийн, Ема Томпсън, Том Холанд.

Премиера: 17 януари

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Кога, по кое време, по кое време ще гледаме още веднъж Харли Куин от " Отряд самоубийци "? Това евентуално беше въпрос, който си задаваха милиони хора по планетата. Ами ето по кое време: Марго Роби се завръща в облика на героинята на DC - освен това в едно напълно женско премеждие, в които слабият пол ще раздава правдивост.

Премиера: 7 февруари

Мулан

След като разшириха портфолиото си с цветнокожа Малка нимфа, беше време Disney да ни показват и принцеса от друга раса. Каква по-подходяща от китайската героиня Мулан?

Историята е класиката за момичето, престорило се на мъж и трансформирало се във популярен боец. Около кино лентата обаче има доста несъгласия, свързани най-много с актрисата в основната роля - Лиу Ифей, която отбрани полицейското принуждение в Хонконг, с което си завоюва обещанието за протест на кино лентата от доста хора.

Премиера: 27 март

The New Mutants

Това е поредна акомодация по комикс на Marvel и, въпреки към този момент да сме леко отегчени от сходни истории, взехме решение да му обърнем внимание. Причината са актьорите във кино лентата на Джош Буун ( " Вината в нашите звезди " ) - Мейзи Уилямс от Game of Thrones, Аня-Тейлър Джой от Peaky Blinders и Чарли Хийтън от " Странни неща ". Това са и новите лица на Холивуд, от които занапред ще чакаме повече.

Премиера: 3 април

No Time To Die

Джеймс Бонд се завръща за финален път с лицето на Даниел Крейг. Режисьор на следващата история за сътрудник 007 е Кари Джоджи Фукунага (първи сезон на " Истински детектив " ), а в актьорският състав са Рейв Файнс, Наоми Харис, Бен Уишоу, Ана де Армас, Леа Сейду и Рами Малек в ролята на злодея. За сюжета не знаем съвсем нищо, тъй че чакаме пролетта.

Премиера: 8 април

Black Widow

Филмът от вселената на Marvel се концентрира върху облика на Черната вдовица от Отмъстителите, която досега не е имала независим филм. В ролята е Скарлет Йохансон, а от кино лентата ще научим детайлности за предишното на Наташа Романоф, сложното й детство, образованието й за палач и един нов изверг, против който ще би трябвало да се изправи.

Премиера: 1 май

Жената-чудо 1989

Гал Гадот още веднъж е супергероинята, като този път би трябвало да се оправи със злата Чийта (Кристен Уиг) - през 80-те години на предишния век и в разгара на Студената война. Крис Пайн също се завръща като Стийв Тревър, въпреки че видяхме гибелта на героя му в предходния филм.

Премиера: 5 юни

Tenet

Новият филм на Кристофър Нолън ( " Генезис ", " Престиж " ) е и най-амбициозният му - най-малко по личните му думи. А това не звучи по никакъв начин малко, тъй като познаваме размаха му.

Светът е на прага на Трета международна война, само че се случват и на пръв взор свръхестествени събития. В функциите са Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Майкъл Кейн, Кенет Брана, Елизабет Дебики.

Премиера: 17 юли

Godzilla vs. Kong

Краят на годината по традиция е героичен, а за това ще способства и грандиозния конфликт на две чудовища, живеели досега в обособени филми.
 Снимка 389750

Годзила ще се изправи против Кинг Конг, само че както може да се чака, най-големият див звяр от всички се оказва индивидът. Той - в лицето на организация " Монарх ", е на път да изтреби всички чудновати създания от лицето на Земята.

Премиера: 20 ноември

Dune

View this post on Instagram
A post shared by(@claudiovelazquez) on Dec 26, 2019 at 7:21pm PST

Дени Вилньов, който Асоциацията на рецензията в Холивуд разгласи за " Режисьор на десетилетието ", стъпва в 2020 година с огромна акомодация на паметния разказ " Дюн " на Франк Хърбърт. В функциите са Тимъти Шаламе, Джош Бролин, Зендая, Оскар Айзъкс, Хавиер Бардем, Джейсън Момоа.

Премиера: 18 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР