Новата година дойде с няколко новини, а сред тях и

...
Новата година дойде с няколко новини, а сред тях и
Коментари Харесай

След "сбогом" с Кобрата: Къде изчезна Андреа?

Новата година пристигна с няколко вести, а измежду тях и тази, че боксьорът Кубрат Пулев не просто има жена до себе си, а и че двамата имат свое дете - Христина.

Кобрата съобщи, че към този момент няма желание да излага персоналния си живот на показ, а за щерка си сподели, че това е огромната му обич.

Виж още: Дългата суша в живота на Мирела! Риалити звездата за секса, позите и мъжете

Отговорът от Андреа не закъсня. Бившата на боксьора разгласява прочувствено видео от посрещане на Кобрата на летище София, на което се вижда любовта ѝ към него. Придружи видеото с прочувствена ария и... по-късно изчезна. Буквално!

Последната обява на певицата е от 8 януари, като тя е фотография от 2022 година - част от цяла поредност ретроспективни фрагменти от предходната година. 

Виж още: Най-мечтаният рожден ден! Поля от " Един за различен " се похвали със безценен подарък за персоналния си празник 

В профила ѝ се появиха едвам няколко сторита - пресподелено от почитател, както и обичайните за Андреа линкове към нейни песни в музикални платформи. 

Какво се е случило с певицата, евентуално най-близките ѝ единствено знаят. За нас остава да се тормозим за нея и да стискаме палци, че всичко с Андреа е наред, а тя просто си почива на някоя екзотична дестинация.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР