Новата 2023 година в Столипиново беше посрещната с множество изстрели

...
Новата 2023 година в Столипиново беше посрещната с множество изстрели
Коментари Харесай

2-годишно момченце стреля с пистолет на Нова година в Пловдив СНИМКИ

Новата 2023 година в Столипиново беше посрещната с голям брой изстрели с револвери и шумни купони до зори. Стрелбите за наслаждение в ромската махала напълно не са казус, само че този път, изстрелите са създадени от ръцете на 2-годишния Асен Карагьозов, внук по бащина линия на известния в махалата занаятчия на кованото желязо Асен Карагьозов, предава

На клип оповестен в обществените мрежи се вижда, по какъв начин група от двайсетина души, се забавлява под звуците на тежки ритми с ориенталски привкус, а алкохола се излива от бутилките непосредствено в  гърлата на присъстващите. Кулминацията е, когато един от присъстващите дава револвер в ръцете на малко дете, а благодарение на различен мъж, който го държи на ръце, невръстното възпроизвежда няколко изстрела. На фона на всичко това бабата на детето гледа гордо, по какъв начин то се разпорежда с огнестрелното оръжие.

За благополучие, при престрелката на улица „ Елба ” няма потърпевши, тъй като изстрелите са били във въздуха, само че наоколо е имало много хора и деца, които са станали очевидци на протичащото се.

Именно дядото на детето - Асен Карагьозов алармира до TrafficNews за нелепата веселба точно на Нова година, като по думите му, той и цялото му семейство са мощно обезпокоени от изискванията в които пораства дребното момче и образецът, който му се дава от фамилията му по майчина линия. 

Карагьозов описа още, че мъжът, който дава револвера на детето е братовчедът на майката на бебето - Митко Александров. Същият,който беше задържан преди няколко месеца след стрелбата пред Съдебната палата в Пловдив.

„ Този същият Митко го бяха арестували след делото за попечителството на детето, при което незаслужено го присъдиха на тях. Ние се тормозим за него и средата в която пораства. Те живеят в джунглата и го учат на неприятни неща, тъй като не могат да му обезпечат добър стандарт на живот. А до момента в който стреля с револвер, баба му Снежана Сандова седи и гледа и дори се гордее с това ”, описа още Асен Карагьозов пред TrafficNews.

„ В края на този месец има ново съвещание за попечителството и ще се борим до край да вземем детето, с цел да се грижим за него да има естествен живот и да бъде учтив човек, а не провален ”, добави още Карагьозов.

След новогодишните изстрели на място са пристигнали четири екипа на полицията и жандармерия, а обвинените са били отведени за разпит.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР