Новата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче

...
Новата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче
Коментари Харесай

Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате

Новата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче съгласно източния календар. Кучето е знак на справедливостта и по тази причина през идващите 365 дни от нас ще се чака да сме по-искрени и обективни. В противоположен случай следствията ще са съществени.

Като година на кучето, 2018-та ще бъде много неспокойна. Ще имаме предпочитание за нещо ново и непрестанно ще търсим благоприятни условия за смяна.

Сега е моментът да се впуснете в нови занимания, само че те би трябвало да са съобразени с вашите житейски правила и разбирания. Не правете нещо, което е в прорез с възгледите ви за живота.

Бъдете също виновни и дисциплинирани. Независимо какво ново начало сте замислили, не се изкушавайте в даден миг да прехвърлите отговорността за осъществяване на дилемите върху различен или пък да се откажете, когато работата е единствено по средата.

Жълтият цвят ще е късметлийски през 2018 година. Затова, в случай че желаете да привлечете шанса и триумфа на своя страна, носете жълти облекла или си купете жълти амулети.

 Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очаквате

Възможностите за позитивни промени няма да са по никакъв начин малко, само че би трябвало да сте работливи, с цел да си заслужите позитивните резултати.

Във взаимоотношенията си с хората се стремете да бъдете отзивчиви и почтени. Лицемерието, лъжите и измамите ще се санкционират строго и ще ви пречат да реализирате проектите си.

За хората с интелектуални и креативен специалности, годината на Жълтото земно куче ще е доста сполучлива. Имате късмет да излезете от скучното и монотонно всекидневие и да поставите начало на занятие, което в действителност ви харесва.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР