Новакът Лутън Таун посреща Манчестър Юнайтед в двубой от 25-ия

...
Новакът Лутън Таун посреща Манчестър Юнайтед в двубой от 25-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лутън Таун - Манчестър Юнайтед, състави

Новакът Лутън Таун посреща Манчестър Юнайтед в дуел от 25-ия кръг на британската Висша лига. Срещата на стадион „ Кенилуърт Роуд “ започва в 18:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта онлайн.

„ Шапкарите “ бяха в чудесна форма от началото на годината и нямаха проваляне, преди предходната седмица да правят отстъпка с 1:3 в семейството си на различен заплашен отбор от изпадане – Шефилд Юнайтед. Това оставя тима на Роб Едуардс тъкмо над чертата, на 17-ата позиция, с 20 точки и една повече от 18-ия Евертън, който играе в понеделник.

„ Червените дяволи “ пък не престават с възраждането си, като записаха четвърта поредна победа във всички шампионати предходната седмица при триумфа с 2:1 като посетител на Астън Вила. Отборът на Ерик загар Хаг няма проваляне в общо седем дуела от началото на 2024-а година и се завърна на шестата позиция с 41 точки, като изостава с осем от четвъртото място.

 /  / 

18:30 часа  |

Висша лига, 25-и кръг

Главен арбитър: Дейвид Куут, Англия

Стадион: „ Кенилуърт Роуд “, Лутън, Англия

Стартови сформира на двата тима:

Your Super Sunday Hatters
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР