Новак Джокович вече изигра своите първи две срещи на тазгодишния

...
Новак Джокович вече изигра своите първи две срещи на тазгодишния
Коментари Харесай

Съжалявам, тате, но това е по-важно от тениса: Защо Джокович не е с децата си в Париж

Новак Джокович към този момент изигра своите първи две срещи на тазгодишния Ролан Гарос, като усещане направи неналичието на неговото семейство в ложата му. Сърбинът все по-често пътува дружно със брачната половинка и децата си по шампионатите в Европа, само че тазгодишното Открито състезание на Франция прави изключение най-малко към този момент. Самият Ноле изясни по време на една от конференциите си за какво децата му не са дружно с него на конкуренцията в Париж, цитирайки буквално какъв отговор е получил от 8-годишния си наследник Стефан.

" Те не са тук с мен, само че може би ще дойдат след няколко дни, в случай че към момента съм част от шампионата. Стефан е на 8 години, Тара е на 5. Стефан в този момент отпътува на учебна екскурзия. Разговарях с него и той знаеше, че би трябвало да отпътува за Париж, с цел да вземам участие на Ролан Гарос, само че ми сподели следното: " Съжалявам, тате, само че това е по-важно, желая да бъда измежду природата, да играя с приятелите си и да върша други неща. Може би ще се причисля към теб по-късно ". Казах му, че изцяло го разбирам и го поддържам в това. 

Синът ми се интересува от тенис, до момента в който щерка ми обича конна езда и балет. Тя е невероятна, душичката ми... Трудно ми е да й откажа, без значение защо става въпрос. Всеки различен татко, който има щерка и е на мое място, ще разбере какво имам поради. Чувствам се същински блажен и признателен, че имам брачната половинка ми Йелена, която се грижи прелестно за тях и е най-хубавата майка, която те могат да имат ", споделя двукратният първенец в Париж, който ще опита да завоюва своята 23-та купа от Големия шлем.

Източник: FirstSportz

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР