Новак Джокович се класира за третия кръг на Откритото първенство

...
Новак Джокович се класира за третия кръг на Откритото първенство
Коментари Харесай

„Пиян е до козирката“ – Джокович се оплака от фен по време на мача с Бонзи


Новак Джокович се класира за третия кръг на Откритото състезание на Австралия след победа над международния №191 Енцо Куако, само че сърбинът трябваше да мине през сложни моменти, с цел да стигне до триумфа. Рекордьорът по трофеи в шампионата имаше потребност от здравно спиране във втория сет, а в четвъртия един от почитателите на Rod Laver Arena съумя съществено да го ядоса.

При 2-0 40-30 в четвъртата част Джокович отиде при съдията с настояването въпросният фен да бъде изпъден от корта. На трибуните имаше четирима фенове, облечени като анимационния воин Уолдо, като явно един от тях редовно е предизвикал международния №5.

„ Можем ли да изгоним този вид? Цяла вечер е едно и също. Какво ще направиш по въпроса? Моля те, отговори ми “ – сподели сърбинът на съдията.

„ Шегуваш ли се? Знаеш кой е. Този е пийнал до козирката и не стопира да ме предизвика от първата точка. Не е пристигнал да гледа тенис, желае единствено да ме ядоса. Питам те – какво ще направиш? Чу го най-малко 10 пъти, аз го чух 50 пъти. Какво ще направиш? Защо не го изгониш? “ – сподели още носителят на 21 трофеи от Големия шлем.

Коментаторът на Eurosport Крис Браднъм бе изцяло склонен с Джокера. „ Той е прав, това продължава цяла вечер. Вече не е занимателно, просто е дразнещо. Няколко души от публиката пробваха да накарат този човек да млъкне, само че той продължава “.

Всичко това обаче не разконцентрира Джокович, който завърши мача с втория си сет на нула от началото на шампионата и си заслужи място в идната фаза.

Видео от любопитния миг можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР