Новак Джокович продължава да има категорична позиция по въпроса с

...
Новак Джокович продължава да има категорична позиция по въпроса с
Коментари Харесай

В подкрепа на съпруга си: Йелена Джокович поведе нова словесна война в социалните мрежи

Новак Джокович продължава да има безапелационна позиция по въпроса с имунизациите срещу COVID-19 и отводът му да се имунизира, го лиши от присъединяване в поредна конкуренция, откакто в четвъртък бе оповестено публично, че той ще пропусне Мастърс конкуренцията в Монреал. Тъй като това се случи ден преди тегленето на жребия, сърбинът понесе известна доза рецензии, че е чакал съвсем до последния миг, с цел да се отдръпна от шампионата.

Сред изразилите неодобрение от това бе един от редакторите на американското списание Racquet Magazine, който показа обява, съобщаваща новината за отказването на Джокович, и написа: " Не знам за какво този човек продължава да се записва в шампионати с вярата, че ще трансформират разпоредбите за него ".

Въпросният коментар притегли вниманието на брачната половинка на белградчанина - Йелена Джокович, която преди по-малко от месец влезе в вербален спор с журналиста Бен Ротенберг, а в този момент още веднъж не се поколеба да отвърне на нападките и отвърна: " Наистина ли съществува подобен международен уебсайт?! Уау ". Впоследствие тя разясни, че името на Джокович е било автоматизирано включено в предварителния лист с участници на Мастърса в Монреал, а отговорът от отсрещната страна не закъсня.

" Към този миг той е част от Мастърса в Синсинати и US Open заради същата причина. Дали има намерение да се отдръпна от тези съревнования, знаейки, че няма предпочитание да следва разпоредбите там, или още веднъж ще чака до последната минута тъкмо както направи в Монреал? Или пък ще се повтори случилото се в Индиън Уелс, когато се отхвърли след тегленето на жребия? Би било ужасно, в случай че заеме позиция и се отдръпна от тези събития в този момент, с цел да не приказва целият свят за това по какъв начин той не желае да си сложи ваксина през идващите седмици. Да имаш позиция, е хубаво, само че единствено в случай че я заемеш ", гласеше изказванието на списанието.

" Той към този момент зае позицията да бъде първенец. Имайки поради, че вие сте тенис списание, евентуално ще сте фокусирате върху спорта през идните седмици? Заемете позиция. Бъдете това, което би трябвало да бъдете - списание, което написа за тенис ", приключи Йелена.

His most important stand is to be a tennis champion. And he took it. I mean, a stand is a stand. Given that you are a tennis magazine- maybe focus on that in the weeks to come? Take a stand. Be what you are meant to be. A tennis magazine that writes about tennis
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР