Новак Джокович може да се отказа от участие на Мастърса

...
Новак Джокович може да се отказа от участие на Мастърса
Коментари Харесай

Ел Класико: Джокович заедно с Том Брейди и Анди Гарсия, както и лудата радост на Надал

Новак Джокович може да се отхвърли от присъединяване на Мастърса в Мадрид (24 април - 5 май), само че въпреки всичко е отпътувал за испанската столица, където евентуално ще тренира с другите играчи и ще се опита да бъде в оптимална форма за Мастърса в Рим и Ролан Гарос. Световният номер едно обнадежди с изявите си по време на присъединяване си в Монте Карло, достигайки до 1/2-финалите, само че несъмнено се изморяваше надалеч по-бързо от нормалното за него и очевидно е решил, че към момента не е подготвен да се състезава на най-високото си равнище.

Вчера пък Ноле попадна в извънредно звезда компания на стадион " Сантиаго Бернабеу ", като се наслаждения на дербито сред Реал Мадрид и Барселона от ВИП ложите на стадиона. Сърбинът беше видян в компанията на друга голяма спортан легенда, а точно 7-кратния притежател на Супербоул - Том Брейди, а впечатляваща група беше допълнена от актьорското величи Анди Гарсия, който вечно ще остане в спомените на почиталите на " седмото изкуство " с ролята си в третата част от поредицата " Кръстникът ".

Трите митове пък бяха посрещнати персонално от Флорентино Перес, който ги удостои с фланелки на Реал Мадрид с техните имена, а след това президентът на " Los Blancos " театралничи с тях за фотография, с цел да бъде увековен момента.

Самото " Ел Класико " предложи невероятни страсти за футболните почитатели и беше решено с гол на младата звезда на " белия балет " Джуд Белингам, който означи за 3:2 в добавеното време на мача и хвърли в възторг привържените на " Кралския клуб ". Оказва се, че Карлос Алкарас и Рафаел Надал също са посетили мегасблъсъка, само че са поредпочели да бъдат дружно със своите фамилии и по този начин да бъдат малко по-далеч от светлината на прожекторите, а Рафа отпразнува гола на Белингам все едно е спечелил следващата си купа в ATP Тура и в кръга на шегата, то уредниците в Барселона може и да помислят да прекръстят централния корт на някой различен тенисист.

Carlos Alcaraz watching el Clásico at the Bernabéu
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР