Нова звездна двойка се оформи на родния шоубизнес небосклон! Става

...
Нова звездна двойка се оформи на родния шоубизнес небосклон! Става
Коментари Харесай

Нова двойка на звездния БГ небосклон: Денис Теофиков си хвана скандална моделка за гадже

Нова звездна двойка се оформи на родния шоубизнес хоризонт! Става въпрос за Денис Теофиков и Джейми Елиас! Двамата са хванати в много интимни моменти, като даже се появиха и фрагменти от тях.

Виж още: Инфлуенсъри под карантина: Наум Шопов пипна Коронавирус дни преди имунизацията, Теа - с 5 негативни теста

Денис Теофиков и Джейми Елиас се срещат преди едвам няколко месеца, оповестява " България Днес ". Според всекидневникът поп-фолк изпълнителят почнал да ѝ написа, само че моделката в началото не показала никакъв интерес към Теофиков. 

Виж още: Да отслабнем за лятото: Професионалните и здравословни препоръки на Сами Хоссни

Но в този миг се намесила ориста - двамата са едновременно в карантина. Джейми дава отговор на Денис и двамата стартират да си пишат, а останалото, както се споделя, е история. През последните месеци Джейми и Денис са неразделни и прекарват цялото си време дружно.

Виж още: Изненада: Орхан Мурад се развежда! И това не е всичко - Сузанита става вуйна скоро!

Теофиков се счита за същински плейбой във фолк гилдията. Името му е забърквано с редица негови колежки измежду които Малката, Теди Александрова и даже Емилия. Елиас е родена в България, само че дълги години живее в Ливан, преди още веднъж да се завърне в страната ни. Зад граница тя реализира огромни триумфи като моделка, само че взема решение да се откри в София. Става известна у нас присъединяване си в „ Черешката на тортата “.

Изображение: https://www.instagram.com/jamieeliass/
https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР