Нова Зеландия се утеши с в Япония след убедителна победа

...
Нова Зеландия се утеши с в Япония след убедителна победа
Коментари Харесай

Нова Зеландия се утеши с бронзовите медали на Световното първенство по ръгби

Нова Зеландия се утеши с в Япония след безапелационна победа с 40-17 над Уелс.

" Ол Блекс ", които са безспорен доминатор в ръгбито и имат три трофеи от Мондиали, направиха общо 6 есета. Бен Смит на два пъти захлупи топката зад крайната линия, до момента в който по един път това сториха Джо Муди, Бойдън Барет, Райън Кроти и Ричи Мо`унга.
 Световното състезание по ръгби навлиза в решителната си фаза
Световното състезание по ръгби навлиза в решителната си фаза

В събота и неделя са етвъртфиналните конфликти

Новозеланците водеха с 28-10 още на почивката против мощно променения състав на " драконите ". Европейците не бяха в положение да се опълчва на противника си и да вземе за повторно бронзови медали. Халъм Амос и Джош Адамс осъществиха есетата за Уелс, който няма победа над Нова Зеландия към този момент 66 години.

За старши треньорите на двата тима - Стийв Хансен на Нова Зеландия и Уорън Гатланд на Уелс, това беше финален мач отпред на националните тимове. С " Ол Блекс " се разделя и капитанът Кийрън Рийд, който беше с главен принос за спечелването на международните трофеи през 2011 и 2015 години.

Утре е огромният край на Световното състезание по ръгби, в който ще играят тимовете на Англия и Южна Африка. Мачът е от 11:00 часа в Йокохама от 11:00 часа. Преди 14 години Южна Африка победи Англия на финала, с цел да завоюва втората си купа. Англичаните докара за единствен път трофея в Европа през 2003 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР