Нова твСъбират пари за нов прожекционен апаратНай-старото действащо кино у

...
Нова твСъбират пари за нов прожекционен апаратНай-старото действащо кино у
Коментари Харесай

Най-старото действащо кино у нас - Влайкова се нуждае от помощ

Нова тв

Събират пари за нов прожекционен уред

Най-старото настоящо кино у нас - кино " Влайкова " има потребност от нашата поддръжка.

„ Тук съм гледал като дете Чаплин и други! Тук се е прожектирал и кино лентата " Рицар без ризница ", в който участвах преди 55 години. Това кино носи емблемата на българския кинопоказ! Много го обичам и по тази причина с огромно наслаждение се пробвам да му оказа помощ! ", споделя Олег Ковачев.

" Това е кино Влайкова - най-старият киносалон в София! Нуждае се незабавно от нов прожекционен уред ", споделя Юлиан Вергов.

„ За имаме повече светлина в душите ни би трябвало повече изкуство, по тази причина дано всички спомагаме кино Влайкова да има по-добро осветяване, с цел да могат да се случват светли неща на това място! ", разяснява Стефка Янорова.

„ Това кино има потребност от светлина, тон и съвременна техника, с цел да бъде в крайник с другите кина, само че не може да изгуби своя сексапил, който има! ”, на мнение е Орлин Павлов

„ Ако не чувате звука, това е тъй като има механически проблеми с това кино. Затова ви апелирам, в случай че в действителност желаете да гледате качествено, студийно кино, поетично, необичайно, и не толкоз тъпанарско, като всичко друго, помогнете на кино Влайкова ", счита Теди Москов.

" Апаратът коства над 70 хиляди лв.. Събираме пари от месец и половина, събрахме към този момент към 36 хиляди, което е огромна признателност към феновете! Преди няколко дни се качи един възрастен човек, който едвам качи стълбите и пусна 4 лв. на стотинки в урната, което значи, че несъмнено в джоба си има 10. ", споделя Олег.

В момента филмите излъчва дребна прожекционна машина. А пазаруването на съвременна е непостижимо.

Начините да помогнем ще открием във Фейсбук страницата на кино „ Влайкова ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР