Нова твЛуиза Григорова ще изиграе феномена Елисавета Логинова, ръководила експедициятаЦаричина

...
Нова твЛуиза Григорова ще изиграе феномена Елисавета Логинова, ръководила експедициятаЦаричина
Коментари Харесай

Правят филм за мистерията Царичина

Нова тв

Луиза Григорова ще изиграе феномена Елисавета Логинова, управлявала експедицията

Царичина е мястото, на което се развива една от най-големите мистерии в актуалната история на България. В края на 1990 година по заповед на Генералния щаб на българската войска, стартират разкопки в селото. Мястото на разкопките става конфиденциален боен обект, а на въпросите на жителите на селото не дава отговор никой.

Първият човек, двуполово извънземно, съкровището на цар Самуил - това са единствено част от легендите, които водят до изкопаването на 160-метровата спираловидна дупка в село Царичина. 

Мистерията се заплита и след думите на баба Ванга при срещата й с хора от експедицията.

Експедицията завършва, откакто група от специалисти афишират, че това е изгубено време и 16 милиона лв., които са хвърлени напразно. Върху мистичната дупка е излят бетон и обектът е запечатан. Истина или машинация – това никой няма да научи, само че едно е реалност. Това, че Царичина остава в историята като една от най-големите мистерии на България.

В момента подготвят филм за Царичина, който ще е игрален, само че се движи компактно по документалната линия, показана и в книгата на феномена Елисавета Логинова “Царичина. Съдбовен контакт ”. След 28 години за пръв път феноменът Логинова, управлявала експедицията от висши военни на Царичина, споделя в детайли по какъв начин е протекла.

Във кино лентата „ Докосване, каквото е работното му заглавие, актрисата Луиза Григорова ще играе ролята на Елисавета.

„ Ние сме уверени, че това, което се споделя в общественото пространство, не е същинската история. Това е филм, който се надяваме да стигне до ужасно доста хора. Мислим, че той ще е значим за българите и ще е прочувствен за тях. Всички имаме любознанието към незнайното и галактическото ”, сподели в „ Събуди се ” Луиза Григорова.

„ Много съм окуражена този план да стане, тъй като единствено за един месец книгата е продадена допълнително от 4000 екземпляра. Тя е бестселър, с който се гордея ”, сподели от своя страна Елисавета Логинова.  

Концепцията и сюжетът са на Борислав Захариев, продуценти са Александър Белев и Мартин Макариев, който е и режисьор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР