Нова ТВ – Здравей, България Александър Михайлов, все още изп.директор

...
Нова ТВ – Здравей, България Александър Михайлов, все още изп.директор
Коментари Харесай

Александър Михайлов, все още изп.директор на Кинтекс: Нинова е подписала износни разрешителни за оръжия от България след началото на войната, сигурен съм

Нова ТВ – Здравей, България Александър Михайлов, към момента изп.директор на Кинтекс пред NOVA в " Здравей, България " за обвиняванията, че е разкрил държавна загадка: " Казах пред медиите, че българско оръжие, посредством медиатори, отива в Украйна. Явно съм неуместен за Нинова, пробва се повторно да ме уволни.

Не желая да работя с нея и с управлението на ДКК. Не драпам за Кинтекс, оставям контракти за над 110 млн лв. и сдружение в съвършено положение. Тръгвам си, само че ще осъждам Нинова. Решението за военно-техническа помощ за Украйна е като полубременна жена. Българско оръжие ще отива в Украйна през медиатори, само че Българска социалистическа партия ще утеши гласоподавателите си, че не е по този начин ".

За гласуваните поправки на военна техника Михайлов изясни: " Нашите фабрики са с дефектирала техника и невисок потенциал, примерно 10 танка се ремонтират за една година в един цех. Каква техника ще ремонтираме – аварирала, дефектирала, снета от въоръжение или каква, и за какъв брой време… Месеци, години.

Нямаме произвеждане на аварийни елементи, нямаме бази. Реално не разполагаме с нищо. Нинова е подписала износни разрешителни за оръжия от България след началото на войната, сигурен съм. Не са единични случаи.

Нашето оръжие отива в Украйна, посредством медиатори. Оръжейната ни индустрия работи, има знаци за това - размери, контракти, разрешителни, нови служащи се търсят. Българска социалистическа партия изви ръцете на сътрудниците си.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР