Нова тв взе за водеща на подкаст Един без друг“

...
Нова тв взе за водеща на подкаст Един без друг“
Коментари Харесай

Нова тв вкара Елвиса и Денислава в „Един за друг“

Нова тв взе за водеща на подкаст „ Един без различен “ Денислава Велкова, която бе измежду участниците в „ Игри на волята “, както и във втория сезон на сантименталното риалити „ Един за различен “. Подкастът ще е нещо като продължение на епизодите и ще се излъчва през интернет като първите й посетители са Кристина и Артьом от предходния сезон на любовното риалити, а след тях посреща Мартин Николов – Елвиса и Роксана.

 

Така Денислава, която направи мощно усещане с упоритостта си в „ Игри на волята “, поставя началото на телевизионната си кариера. Ако се съди по стила на русокоската, надали ще спре дотук в малкия екран. В първия епизод на подкаста, с изключение на водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова, особено присъединяване взимат и любимците от предходни сезони Кристина и Артьом, Ванката и Сани, Елена и Пламен.

 

Сред двойките в новия пети сезон има и много лица, познати на феновете от други излъчвания, измежду които зърнопроизводителят Петър Диков, който преди време взе участие във „ Фермер търси жена “ и брачната половинка му галена, 46-годишната Ивана и 30-годишния Ивайло, залюбили се в последния излъчен досега сезон на „ Сървайвър “ по bTV, и Ивайло Герасимов от „ Фермата “ със брачната половинка си Кристина.

Инфо: Уикенд

Тагове: Денислава Велкова Мартин Николов – Елвиса Роксана Емо Чолаков Мария Игнатова Кристина и Артьом Ванката и Сани Елена и Пламен Петър Диков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР