Нова твГласувах за по-добрия кандидат. Мога да уточня, като се

...
Нова твГласувах за по-добрия кандидат. Мога да уточня, като се
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Гласувах за по-добрия кандидат

Нова тв " Гласувах за по-добрия претендент. Мога да уточня, като се опитам да спазя разпоредбите на днешния ден. Гласувах за опита, който е по този начин нужен сега на нашата страна. Трябва да вземем ограничения за ускорено развиване. За задачата ни би трябвало потвърден началник. Ръководител с опит, нямаме време за опити ". Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, откакто упражни правото си на глас, съобщи Нова телевизия.

По думите му изборният ден протича обикновено и умерено.

" Като министър на вътрешните работи мога да кажа, че желая да победи оня претендент, за който няма никакво подозрение за връзка със структури, които много дълго време влияеха върху нашето публично и икономическо развиване и в този момент пробват още веднъж да поддържат претендент, който са издигнали за поста президент на България. Надявам се, че жителите вършат сходни оценки и ще вземат най-правилното решение ", посочи той. 

Той разяснява и митинга в региона на Хасково. Там протестиращи блокираха автомагистрала " Марица ".

" Протести е имало и ще има. Всеки жител има право на това. Ще създадем всичко допустимо това неодобрение да не пречи изборния ден. Не ми се желае в днешния избирателен ден ние да имаме проблеми със свободното напредване по пътищата на страната. Ще създадем всичко допустимо този въпрос, в случай че е сериозен, да бъде решен ", посочи вътрешният министър.

На журналистически въпрос има ли още напрежение на ГККП " Капитан Андреево " той съобщи следното:

" Няма данни на границата с Турция да не се позволяват рейсове. Имаше усложнение във влизането в страната преди дни. Този въпрос беше решен. Става въпрос за контрабанда и освен. Дали са пътували за избори или други цели, ще би трябвало да проверим ", сподели още министърът на вътрешните работи.

Той съобщи, че не чака ново напрежение по оста Анкара-София. " Проявявам схващане към Турция. В положителни връзки сме. Мисля, че след днешния ден нещата ще се успокоят ", изясни Рашков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР