Нова трагедия е връхлетяла семейството на Теодора Цонева Взеха синът на

...
Нова трагедия е връхлетяла семейството на Теодора Цонева
Взеха синът на
Коментари Харесай

Взеха отново сина на Теодора Цонева

Нова покруса е връхлетяла фамилията на Теодора Цонева
Взеха синът на Теодора Цонева. Дъщерята на телевизионната легенда Анахид Тачева и на артиста Коста Цонев се е разделила наложително със сина си Дейвид.
Финалистката от „ Гласът на България ” си аргументи проблеми със здравето, поради една телевизионна реклама. Това разкриха близки до звездното семейство, написа Пик.
Заради което синът й ще бъде обгрижван от приемна майка.

Миналият месец плъзна слухът, че Теодора Цонева е направила втори опит да постави завършек на живота си. През есента на 2017 година сестрата на Митко Цонев бе дни наред в кома в „ Пирогов ” и оцеля по знамение.
Тогава тя направи опит да се самоубие.
Докато се е борила за живота си, синът й Дейвид е нощувал по пейките в парка.
В продължение на няколко седмици момчето си беше скитник – по това време никой от околните му в България не искаше да го вземе при себе си.
В проблема се намеси Държавна организация за протекция на детето, а служителите го повериха в ръцете на приемни родители.

„ Какво самоубийство? Леля ми е изпаднала в лека меланхолия, тъй като спряла да си взима медикаментите.Видяла някаква реклама по теливизията и решила да не си взима своите медикаменти, а това, което го рекламирали.
И в тази ситуация то й подействало много зле. Тя не е отговорна, тя е просто болна…Тя има психическа болест, която в случай че не се лекува и не се взимат медикаментите, става проблем.
Бях на Малдивите, когато ми се обадиха и ми споделиха, че вуйна не е добре ”, призна племенничката й Деси Цонева.
Въпреки че за Дейвид се грижи жена, майка му може да го вижда когато и да е.

„ Всеки уикенд ние, роднините, вървим да виждаме Дейвид. Майка му може да го вижда когато и да е, когато пожелае. Дейвид ще се върне при вуйна, стига тя да се възвърне малко…Полагаме доста грижи за нея, тя работи и с при сихиатър ”, показа още племенничката на Теодора Цонева.
Инфо: kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР