Нова снимка на принцеса Шарлот, дъщеря на 39-годишния принц Уилям

...
Нова снимка на принцеса Шарлот, дъщеря на 39-годишния принц Уилям
Коментари Харесай

Защо Кейт и Уилям пуснаха тази снимка на дъщеря си?

Нова фотография на принцеса Шарлот, щерка на 39-годишния принц Уилям и 39-годишната Кейт Мидълтън, озадачи мрежата и повдигна въпроса: Защо я пускат? Фото демонстрира шестгодишната принцеса Шарлот със спусната коса, съсредоточила взор в нещо. На фотографията тя несъмнено наподобява тревожна.

Оказа се, че фотото демонстрира по какъв начин принцесата държи деликатно в ръцете си алена пеперуда с форма на адмирал.

Снимката би трябвало да насърчи клиентите на кралската двойка да вземат присъединяване в самодейността за броене на огромните пеперуди.

Искахме да покажем тези красиви паунови пеперуди и червени адмирали като част от огромната самодейност за преброяване на пеперуди, която се организира в Обединеното кралство. Тази самодейност предизвиква всички нас да броим тези невероятни същества, тъй като те са освен красиви, само че и извънредно значими. Пеперудите са жизненоважни елементи от екосистемата: те са по едно и също време опрашители и съставни елементи на хранителната верига, написаха под фотографията на херцозите на Кеймбридж.

 Принцеса Шарлот Участник в плана може да стане всеки жител, като просто отбелязва броя на насекомите, видени от него денем, и заяви тази информация на благотворителна организация. Тази изследователска самодейност ще помогне на учените да оценят положението на околната среда, която е мощно наранена от неподходящите метеорологични условия напролет.

 Instagram фотография на херцозите на Кеймбридж Прави усещане, че създателят на фотографията, оповестена на формалната страница на кралската двойка в Instagram, е майката на момичето, херцогинята на Кеймбридж, известна като буен фен фотограф. Кейт показа и фотография на самата пеперуда - аления адмирал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР