Нова сграда ще се строи до хотел Рила в столицата.

...
Нова сграда ще се строи до хотел Рила в столицата.
Коментари Харесай

Вдигат жилищна сграда и търговски център до хотел Рила

Нова постройка ще се строи до хотел Рила в столицата. Това излиза наяве от заповедта на основния проектант на София Здравко Здравков, която е оповестена на страницата на централния регион Средец. Кметът Мария Аначкова оповестява, че в районната администрация е постъпила заповед, с която ще се създаде Проект за промени на Плана за улична регулация (ИПУР), на проекта за застрояване (ИПЗ) и работен Устройствен проект (РУП) за УПИ IIІ-37 с административен адрес ул. Калоян 6, написа Столица.бг

На това място сега се намира известният хотел Рила. Според новия план так ще има административен – търговски комплекс, хотелска част и жилища. С желаните изменение на улично регулационната линия ще се разшири на входа, с цел да има по огромен достъп до постройката.

Снимка: регион Средец
Новата постройка ще бъде пристройка на съществуващия хотел с преход в етажността към съществуващата 10-етажна постройка. Ще има и едноетажно надстрояване на в този момент съществуващата постройка на 1 етаж.

Предвиденият нов градеж е съгласуван с общия организационен проект на Столична община, прецизира районният кмет. Заповедта и предлагането, дружно с претекстовете може да се види от жителите в районното кметство на ул. Леге 6, ет.4, ст.404. На искащите специалист ще дава уточнения всеки понеделник от 14.00 ч. до 17.00 ч. и всяка сряда от 10.00 ч. до 12.00 ч.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР