Реми и Пол Хогард отново създадоха истинско творение от пясък

...
Реми и Пол Хогард отново създадоха истинско творение от пясък
Коментари Харесай

Пясъчен лъв с внушителни размери се появи на бургаския плаж

Реми и Пол Хогард още веднъж сътвориха същинско създание от пясък на бургаския плаж - лъв.

" Сега спи, наподобява съвсем сладостен и бухнал. Но можете да видите силата, която ще има, когато се разсъни ", показа за bTV арт тандемът. 

Лъвът с внушителни размери е ситуиран на Северния плаж и към този момент чака своите гости.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 2 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 2 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия

Двамата невероятни създатели Реми и Пол от Англия не стопират да извайват пясъчни статуи на бургаския плаж. Те се трансфораха в част от културния нюанс, припознавайки традициите и героите на града и страната.

 Лъв от пясък Снимка:

Един от най-атрактивните експонати от пясък е Sand Cats, в превод пясъчни котки. Така е озаглавена скулптурата, която Пол и Реми показаха през април на огромния „ Санд Фест ” за пясъчни статуи и актьори от целия свят.

Идея, въодушевена от котките на обичания им Бургас.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР