Нова сграда ще бъде построена на мястото на изгорялата железария

...
Нова сграда ще бъде построена на мястото на изгорялата железария
Коментари Харесай

Най-после! Вдигат нова сграда и облагородяват мястото на изгорялата железария на Стария пазар във Враца

Нова постройка ще бъде издигната на мястото на изгорялата железария на Стария пазар във Враца. Това заяви кметът на града Калин Каменов по време на постоянно съвещание на общинските съветници по-рано през днешния ден.



Припомняме, че през декември 2017 година пожар унищожи комерсиалния обект и към този момент няколко години той тъне в съсипия.



Владислава Лакова насочи запитване, обвързвано с ремонта на уличната мрежа в квартал „ Металург “, както и какво ще бъде бъдещето на изгорелия магазин. Градоначалникът отговори, че се надява напълно скоро страната да отпусне средства за ремонтирането на улиците в няколко квартала на Враца и дейностите ще стартират от там, където има най-вече потребност.  
Калин Каменов добави, че територията на изгорелия магазин към този момент е закупена от вложител, като следва на мястото на остарялата железария да бъде построен нов обект, а регионът да бъде облагороден, което ще промени образа на квартала. 
Кметът се въздържа от повече детайлности, свързани с бъдещето на парцела, само че по непотвърдена информация на мястото ще бъде вдигнат хотел с хубав парк.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР