Нова прическа, ново аз – фраза, която важи с пълна

...
Нова прическа, ново аз – фраза, която важи с пълна
Коментари Харесай

Известните българки, които промениха прическата си

Нова прическа, ново аз – фраза, която важи с цялостна мощ за всеки човек, когато смени фризурата.

Новата и свежа прическа, без значение дали става дума за жена или мъж, постоянно трансформира цялостното ни лъчение, държание и от време на време даже самочувствие.

Важно е да си подаряваме тези дребни моменти, които да ни карат да се усещаме по-добре. 

Тази година едни от най-известните дами в България направиха тъкмо това – дребни промени, които обаче вършат съществено усещане.

При едни е нова прическа, а при други единствено цвят на косата. Ето някои от тези дами.

В началото на май Гери-Никол смени тотално визията си. Красавицата качи няколко нови фотоси в Инстаграм, на които се вижда, че този път певицата е заложила на алените тонове в косата. Огнената фризура е дело на Ивайло Колев, коафьорът на звездите, както е още прочут. Новата визия вероятон е обвързвана с музикален план, който следва да чуем.

Виж още:

Симона Загорова е друга певица, която заложи на нещо ново и свежо.

Тя очевидно понижи дължината на косата си, а както се вижда към този момент е и с бретон. Новата прическа е направена от Момчил Спасов, както излиза наяве още от фрагментите в профила на Симона. 

Виж още:

Джулиана Гани също се показа в изцяло нова светлина от нормалната – буйната руса грива е сменена (поне за снимката) с черна фризура. Още по време на бременноста си Джулката опитва с цветовете и се оказа, че тъмните нюанси ѝ отиват доста. Ето я и с черната коса, която по мнение на почитателите ѝ отива най-вече от всички визии до момента. 

Виж още:

Златка Райкова се подложи също на сериозна смяна. Плеймейтката е следващото доказателно, че черното е цветът това лято. Промяната пристигна при нея по-скоро последователно, защото дълго време беше вярна на русото, което след това направи на омбре към кестеняво, с цел да премине към изцяло черен цвят. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР