Нова порция горещи емоции очакват зрителите в сериала Алея на

...
Нова порция горещи емоции очакват зрителите в сериала Алея на
Коментари Харесай

Горещи емоции, задкулисни игри и горчиви тайни в новите епизоди на „Алея на славата“

Нова порция горещи страсти чакат феновете в сериала „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Дълбоко защитавани секрети от предишното ще бъдат разкрити, а кухните на двата ресторанта „ Алея “ и „ Беарнез “ ще станат част от подмолни игри и изменничества, които ще бележат бъдещето на героите. 

Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще опитат да вкарат нов ред и идея в фамилния ресторант на техните родители – „ Алея “, само че концепциите им няма да срещнат предстоящата реакция. Двамата ще преминат и през нов провал в връзките си, откакто инцидентно попадат на вечеря в ресторанта на началник Лагадинов (Деян Донков) дружно с половинките си. 

Междувременно топ готвачът на България е впечатлен от гения на Али и ще направи няколко неустоими оферти към нея. Изненадващо началник Лагадинов ще прекрачи прага на „ Алея “, а Слави (Свежен Младенов) и Валентина (Маргита Гошева) ще останат шокирани. Каква е повода за визитата му в фамилния ресторант? 

Милен ще нагази още по-дълбоко в тъмните схеми на Пумпалов (Борислав Чучков), а подземният необут няма да му остави право на избор. Валентина от своя страна ще усети, че нещо неправилно се случва в „ Алея “. Дали съмненията й ще бъдат задоволителни да хване Милен в крачка или ще й се наложи да потърси поддръжка от друго място?

Какво ще докара самотната майка и стриптийзьорка Тина (Радина Кърджилова) пред вратата на „ Алея “? В каква обстановка и от кого ще бъдат хванати Слави и Марта (Ирина Жамбонас)? Какво ще се случи с Калина (Мария Сотирова) и брачна половинка й – Никола (Ясен Атанасов)? Защо феновете ще станат очевидци на следващите разногласия сред Али и Теодор? – разберете тази седмица в новите епизоди на „ Алея на славата “ от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA! 

Следете и формалния на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР