Нова книга, посветена на Елизабет II, разкрива, че кралицата и

...
Нова книга, посветена на Елизабет II, разкрива, че кралицата и
Коментари Харесай

Нови разкрития: Елизабет II и Филип прекарвали седмици, без да се виждат

Нова книга, отдадена на Елизабет II, разкрива, че кралицата и брачният партньор ѝ принц Филип не са се виждали седмици наред и това било напълно обикновено за всекидневието им през последните години.

Информацията е част от книгата " Elizabeth: An Intimate Portrait ", написана от Джайлс Брандрет, кралски биограф и другар на английското кралско семейство.

Daily Mail разгласява фрагмент от книгата, в който се споделя, че последните години от живота на монарха и нейния брачен партньор са протекли много по-различно от нормалното.

 Добави изложение

Случвало се е да не се видят седмици наред, изключително след пенсионирането на принц Филип през 2017, когато той се отдръпна от всички свои обществени изяви.

 

Това надалеч не значи, че връзката посред им е потърпевша, тъй като постоянно са разговаряли по телефона . Според Брандерт всичко това може и да наподобява необичайно за страничния наблюдаващ, само че кралската двойка не го е считала за проблем.

 Добави изложение

След локдауна поради пандемията от ковид, и принц Филип прекарали времето от 2020 до април 2021 (смъртта на херцога на Единбург) дружно в разнообразни елементи на Обединеното кралство - Сандрингам, Шотландия, Уиндзор.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР